HomeΚΡΗΤΗO πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής στον Άγιο Νικόλαο

O πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής στον Άγιο Νικόλαο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο ελληνικός αθλητισμός των ΑμεΑ απέδειξε ότι μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και η προσπάθεια τους, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απ΄αυτήν των υπόλοιπων αθλητών» !

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στις διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών, στην κουρφαία διοργάνωση των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο, με αφορμή την συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον  πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής – Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ) κ. Γιώργο Φουντουλάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζερβός, κατά την παραπάνω συνάντηση μετά απο πρόταση του κ. Φουντουλάκη, συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης ειδικού αθλητικού γεγονότος σ΄ ένα  από τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης, πρόταση- που όπως εξήγησε αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά με τον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου «Λάττιος ΑμεΑ» και δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Λεμονή, δεδομένου ότι η δημοτική Αρχή, επιθυμεί να βοηθήσει συνολικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού ΑμεΑ στην περιοχή.

IMG_20160930_124002

Εξάλλου , τόνισε- με τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις  που πραγματοποιούνται κατά την τελευταία διετία, στον Άγιο Νικόλαο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ο Δήμος διεκδικεί- με αξιώσεις- θέση σημαντική στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού στην οποία ασφαλώς έχουν την δική τους θέση τα Άτομα με Αναπηρία.

Ο κ. Ζερβός, επεσήμανε ακόμα ότι η πόλη επιδέχται περισσότερων παρεμβάσεων, προκειμένου να είναι πιο φιλική στα ΑμεΑ- δέσμευση- την οποία έχει αναλάβει η παρούσα Δημοτική Αρχή, την οποία υποχρεούται με συνέπεια να υλοποιήσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση