HomeLife & StyleΧρυσάφι στα πόδια του Κρεγκ για να υποδυθεί ξανά τον Τζέιμς Μποντ

Χρυσάφι στα πόδια του Κρεγκ για να υποδυθεί ξανά τον Τζέιμς Μποντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα παραγωγής των ταινιών του Τζέιμς Μποντ θέλει ο Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέψει στις κινηματογραφικές οθόνες ως ο πράκτορας 007, επισήμανε σήμερα ο εκτελεστικός παραγωγός των σίκουελ με πρωταγωνιστή το διάσημο κατάσκοπο, ακόμα κι αν ο ίδιος ο βρετανός ηθοποιός έχει δηλώσει ότι καλύτερα να… έκοβε τις φλέβες του παρά να τον ενσαρκώσει εκ νέου.

Ο 48χρονος πρωταγωνιστής είναι «απόλυτα η πρώτη επιλογή… Θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Μποντ», δήλωσε ο Κάλουμ Μακντούγκαλ στο ραδιοφωνικό δίκτυο BBC.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δήλωσε πέρσι ότι έχει «τελειώσει» με το συγκεκριμένο ρόλο μετά το τελευταίο σίκουελ με τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ, το Spectre.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να υποδύεται για μία ακόμη φορά τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη, ο Κρεγκ δήλωσε στο περιοδικό Time Out του Λονδίνου: «Τώρα; Καλύτερα να έσπαγα αυτό το ποτήρι και να έκοβα τις φλέβες μου».

Οι δηλώσεις του είχαν ως αποτέλεσμα ένα όργιο φημολογίας σχετικά με το ποιος πιθανόν θα έπαιρνε την θέση του: οι Ίντρις Έλμπα, Τομ Χίντλστον και Έινταν Τέρνερ ήταν μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων.

Δημοσίευμα του ιστότοπου RadarOnline νωρίτερα αυτόν το μήνα έκανε γνωστό ότι στο βρετανό ηθοποιό είχε ήδη προταθεί το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων από τα στούντιο Sony προκειμένου να επιστρέψει για δύο ακόμη ταινίες.

Ο Μακντούγκαλ είπε στο BBC ότι οι παραγωγοί του Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Ουίλσον, συμμερίζονται τις απόψεις του: «Γνωρίζω ότι ελπίζουν πως εκείνος θα επιστρέψει», υπογράμμισε.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση