HomeLife & StyleΣτα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ

Στα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα πάντα ή τίποτα φαίνεται να ζητάει η Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ πριν καν καλά καλά ξεκινήσει η δικαστική τους διαμάχη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έστειλε μέσω της δικηγόρου της, πολυσέλιδη επιστολή στον Μπραντ Πιτ, μέσω της οποίας του ζητάει να κρατήσει όλα της κοσμήματα καθώς και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της που κοστίζει 250.000 δολάρια.

jolie2

Εκτός ότι το δαχτυλίδι έχει την δική του ιστορία, με τον πρώην σύζυγο της Αντζελίνα να έχει συνεργαστεί για περίπου ένα χρόνο με τον φημισμένο κοσμηματοπώλη Ρόμπερτ Προκόπ για να το τελειοποιήσουν, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται το μπουντουάρ της να έχει κοσμήματα αξίας 4 εκατ. Δολλαριών.

Με την Τζολί να έχει αγάπη με τα κοσμήματα, κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί είναι τόσο λαμπερή όσο και τα διαμάντια τους. Αγαπώντας τα σκουλαρίκια από σμαράγδι, είχε εμφανιστεί το 2009 με σκουλαρίκια που κοστίζουν 2,5 εκατ. δολ. είναι φτιαγμένα από κολομβιανά σμαράγδια και είναι 115 καρατίων. Το ασορτί του δαχτυλίδι είναι 65 καράτια κοστίζει 1 εκατ., ενώ το σετ το είχε φτιάξει ο κοσμηματοπώλης που είχε δημιουργήσει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κιμ  Καρντάσιαν.

jolie3

Πάντως τα περισσότερα πολυτελή «έργα τέχνης» που φοράει είναι από τον Ρόμπερτ Προκοπ, ο οποίος είχε φτιάξει μία συλλογή με το όνομά της, τα έσοδα της οποίας πήγαν σε ίδρυμα για παιδιά που είχε ιδρύσει η ηθοποιός το 2006.

Η ηθοποιός έχει πολλά κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία της έχει χαρίσει ο Πιτ στα 12 χρόνια της σχέσης τους. «Το σίγουρο είναι πως και ο Μπραντ Πιτ λατρεύει τα πανάκριβα κοσμήματα και τα έβλεπε σαν επένδυση», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Αυτό που μένει είναι να δούμε τι άλλος θα ζητήσει η Τζολί από τον Μπραντ Πιτ και πως εκείνος θα αντιδράσει.

jolie5

jolie4

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση