HomeΚΡΗΤΗΔιαμαρτυρία για τις διακοπές της ηλεκτροδότησης στα σπίτια οφειλετών

Διαμαρτυρία για τις διακοπές της ηλεκτροδότησης στα σπίτια οφειλετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα μέλη του ΠΑΜΕ Ηρακλείου, στο πλαίσιο κινητοποίησης με στόχο να διαμαρτυρηθούν για τις διακοπές ρεύματος σε βάρος νοικοκυριών οφειλετών.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Ηρακλείου υπογραμμίζεται:

«Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί από τις λαικές επιτροπές Ανατολικών Συνοικιών Δ.Ηρακλείου, Νοτίων Συνοικιών Δ. Ηρακλείου και Δήμου Μαλεβυζίου στη ΔΕΗ (Τσαλικάκι) όπου παρευρέθηκαν δυνάμεις του ΠΑΜΕ και κόσμος που του έχουν κόψει το ρεύμα, προκειμένου να γίνει διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να δίνονται μαζικά εντολές διακοπής ρεύματος σε λαικά σπίτια πανελλαδικά και σε όλο το νομό Ηρακλείου.

Απαιτούμε άμεσα:

Καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα λαικά σπίτια. Απαγόρευση της διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες.

Επανασύνδεση της παροχής στις λαικές οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν.

Διεύρυνση του μέτρου του κοινωνικού τιμολογίου στην κάλυψη των αναγκών της λαικής οικογένειας. Να μπουν στη ρύθμιση των 36 δόσεων όλα τα λαικά νοικοκυριά χωρίς όρους και προυποθέσεις. Να αυξηθούν οι δόσεις και να κουρευτούν »φουσκωμένα» τιμολόγια πολύτεκνων, άνεργων και ευπαθών ομάδων.

Να διαγραφεί το χρέος από τα τιμολόγια πολύτεκνων, άνεργων και ευπαθών ομάδων.

Δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ. Να καταργηθούν όλοι οι φόροι στα τιμολόγια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση