HomeΚΡΗΤΗΣτην Αθήνα ο Γ. Μαλανδράκης – Είχε συνάντηση με τον γ.γ. υπουργείου Υποδομών

Στην Αθήνα ο Γ. Μαλανδράκης – Είχε συνάντηση με τον γ.γ. υπουργείου Υποδομών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα βρίσκεται ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με το Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γεώργιο Δέδε, προκειμένου να του θέσει μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το Δήμο.

Ειδικότερα του επισημάνθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας ισόπεδου  κυκλικού κόμβου στην συνδετήρια οδό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ) με την Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο) στον Πλατανιά και ο Γ.Γ. αποδέχθηκε το αίτημα και συμφώνησε για την αναγκαιότητα του έργου υποσχόμενος να δώσει κατευθυντήριες οδηγίες στον Οργανισμό Ανάπτυξης  Κρήτης (Ο.Α.Κ), για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης καθώς και για την κατασκευή του έργου μέσα από την ένταξη του  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε)

Κατόπιν ο Δήμαρχος   ανέπτυξε  στο Γ.Γ.   τα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικής προστασίας  και την ανάγκη εκτέλεσης  σχετικών  έργων  στο Δήμο.

Επίσης  συζητήθηκε το θέμα  του ΒΟΑΚ σε σχέση με τη Στρατηγική Μελέτη που θα εκπονηθεί ,  η οποία είναι απαραίτητο να έχει ως σημείο υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου το τμήμα έως και το Κολυμβάρι.

Τέλος ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Γ.Γ. για έργα του Δήμου,  που ετοιμάζονται να υποβληθούν στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ το επόμενο διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση