HomeLife & StyleΣον Πεν: Η ψήφος στον Τραμπ ισοδυναμεί με… αυνανισμό καθ’ οδόν προς την κόλαση

Σον Πεν: Η ψήφος στον Τραμπ ισοδυναμεί με… αυνανισμό καθ’ οδόν προς την κόλαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ίσως είναι η πρώτη φορά που το Χόλιγουντ εμφανίζεται τόσο… ενωμένο στην προσπάθεια να αποτραπεί κάτι που πολλοί βλέπουν ως «καταστροφική εξέλιξη» στην πορεία των ΗΠΑ, δηλ. την ενδεχόμενη εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Παρόλο που πολλοί σταρ έχουν εκφράσει ως τώρα την υποστήριξή τους στη Χίλαρι Κλίντον, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους που κρύβει η εναλλακτική επιλογή του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου, λίγοι το έχουν κάνει με τόσο… γλαφυρό τρόπο, όπως ο Σον Πεν εχθές το βράδυ.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο The Late Show του Stephen Colbert, ο 56χρονος σταρ αποκάλυψε ότι δεν μπήκε στον κόπο να  δει το debate της περασμένης Δευτέρας, επειδή θεώρησε ότι δεν επρόκειτο να παρακολουθήσει μία εποικοδομητική αντιπαράθεση απόψεων.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος βρισκόταν στην εκπομπή για να προωθήσει το audio book «Bob Honey Who Just Do Stuff», όπου δάνεισε τη φωνή του, χρησιμοποίησε μία φράση του συγγραφέα Pappy Pariah που, όπως είπε, αντικατοπτρίζει απόλυτα τις δικές τους απόψεις για το… δίλημμα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

«Υπάρχουν δύο επιλογές: είτε μπορείς να αποφασίσεις να πάψεις να αγαπάς τα παιδιά σου και να κατουρήσεις σε ένα δέντρο, αποδεικνύοντας ότι έχεις τη δύναμη να κατουρήσεις σε ένα δέντρο, είτε μπορείς να πας και να ψηφίσεις κάποια σαν τη Χίλαρι Κλίντον, την οποία έχεις τη δυνατότητα να υποστηρίξεις ή να αμφισβητήσεις (κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχεις έναν επιτυχημένο πρόεδρο), περιμένοντας να δεις τι θα γίνει μέσα στην τετραετία. Η εναλλακτική είναι να αυνανιστούμε καθ’ οδόν προς την κόλαση, παρέα με έναν τύπο που μοιάζει σαν τον μόνο ξανθό μάγο στον κόσμο».

«Αν αναφέρεσαι στον Τραμπ, δεν νομίζω ότι μπορεί να αυνανιστεί μέχρι την κόλαση γιατί τα χέρια του παραείναι μικρά», απάντησε ο ξεκαρδιστικός Colbert, αναφερόμενος στην καζούρα που έχει δεχθεί κατά καιρούς ο Αμερικανός μεγιστάνας λόγω του μικρού μεγέθους των χεριών του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση