HomeΣΠΟΡΨίχουλα αρχικά η NOVA στη Β’ Εθνική

Ψίχουλα αρχικά η NOVA στη Β’ Εθνική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιπρόταση… κατραπακιά από το συνδρομητικό κανάλι. Παίζει δυνατά να «σπάσουν» σε δύο κανάλια τα τηλεοπτικά

Σε παιχνίδι… αντοχής εξελίσσεται η υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Ένωσης Β’ Εθνικής.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των διαπραγματεύσεων δεν είναι αισιόδοξα. Και αυτό διότι η αρχική αντιπρόταση της NOVA προς τη διοργανώτρια για την κεντρική διαχείριση είναι μάλλον… απελπιστική.

Το συνδρομητικό κανάλι, που έχει και τη Σούπερ Λίγκα, προσφέρει ως εκκίνηση 1.000.000 ευρώ, το οποίο, όπως γίνεται αντιληπτό, ουδεμία σχέση έχει με την πρόταση του διοικητικού φορέα της Β’ Εθνικής για 3 εκατ. + 1 εκατ. (ονομασία πρωταθλήματος)…

Και πραγματικά αυτά τα… ψίχουλα αποτελούν περισσότερο κατραπακιά, παρά προσφορά, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο χαμηλά ξεκινήσεις τόσο πιο κοντρολαρισμένα θα διαχειριστείς τη βελτιωμένη πρόταση.

Πάντως, οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της μικρής λίγκας Στέλιος Σφακιανάκης εξετάζει πολύ σοβαρά πλέον την προοπτική να «σπάσει» το τηλεοπτικό προϊόν στα… δύο. Δηλαδή, να πάρει ένα κανάλι μια ζώνη – ημέρα και άλλο ένα ακόμα μία. Και αυτό διότι έτσι υπάρχει η ελπίδα να μειωθούν οι απώλειες που αυτή τη στιγμή φαίνονται τεράστιες ως προς τα προσδοκώμενα…

Αυτό το μοντέλο, πάντως, είχε λειτουργήσει και παλιότερα, όπου έδειχνε ματς της Β’ Εθνικής τόσο ο OTE TV όσο και η κρατική τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ3.

Διαφήμιση
Διαφήμιση