HomeΚΟΣΜΟΣΜαθητής σκότωσε τον πατέρα του και πυροβόλησε δασκάλα και παιδιά σε σχολείο

Μαθητής σκότωσε τον πατέρα του και πυροβόλησε δασκάλα και παιδιά σε σχολείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυροβολισμοί έπεσαν σε δημοτικό σχολείο στην Καρολίνα των ΗΠΑ, με τις αρχές να συλλαμβάνουν ένα άτομο.

Η αστυνομία δέχτηκε κλήση για πιθανούς πυροβολισμούς στο δημοτικό σχολείο του Τάουνβιλ, στην κομητεία του Άντερσον, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια, προχωρώντας στη σύλληψη ενός εφήβου, ο οποίος εκτιμάται ότι ενεργούσε μόνος του.

Εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας δήλωσε ότι υπάρχουν τρεις τραυματίες, δύο παιδιά και μία δασκάλα, οι οποίοι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία.

Οι γονείς των μικρών μαθητών ενημερώθηκαν ότι μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους από κοντινό στο σχολείο, σημείο, στο οποίο μεταφέρθηκαν με λεωφορεία.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ο 14χρονος σκότωσε πρώτα τον πατέρα του στο σπίτι και στη συνέχεια κάλεσε τους παππούδες του να δουν το μακάβριο θέαμα. Στη συνέχεια πήγε στο δημοτικό σχολείο με το φορτηγάκι του πατέρα του και άνοιξε πυρ.

Οι δυο μαθητές τραυματίστηκαν στα πόδια και η δασκάλα τους στον ώμο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας μαθητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η δασκάλα και ο δεύτερος μαθητής πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο ανήλικος δράστης ακινητοποιήθηκε από βετεράνο εθελοντή πυροσβέστη πριν προλάβει να εισέλθει στις αίθουσες του σχολείου. Εκτιμάται ότι εάν δεν βρισκόταν εκεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, η τραγωδία θα ήταν μεγαλύτερη.

Λίγο πριν, ο μαθητής είχε σκοτώσει τον πατέρα του Τζέφρι Οσμπορν, 47 ετών, στο σπίτι τους το οποίο απέχει περίπου δυο χιλιόμετρα από το σχολείο. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην γιαγιά του, η οποία τον άκουσε αναστατωμένο. Ανησύχησε και πήγε στο σπίτι τους όπου βρήκε τον γιο της (τον πατέρα του δράστη) νεκρό.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση