HomeΚΡΗΤΗΥποχρεωτική η μηνιαία υποβολή παραγωγής αλιευμάτων

Υποχρεωτική η μηνιαία υποβολή παραγωγής αλιευμάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι:

Υπενθυμίζουμε στους επαγγελματίες αλιείς του Νομού μας, ότι οι πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών με ολικό μήκος κάτω των 10 μ, έχουν υποχρέωση υποβολής μηνιαίας παραγωγής αλιευμάτων, ακόμα και αν έχουν μηδενική παραγωγή.

Δίνεται πλέον η δυνατότητα, η υποβολή της μηνιαίας παραγωγής να γίνεται με 2 τρόπους:

1) Είτε μέσω του Τμήματος Αλιείας της ΠΕ Χανίων, δηλαδή με έγγραφη υποβολή του μηνιαίου έντυπου δελτίου παραγωγής αλιευμάτων μέχρι τις 3 κάθε μήνα για τα αλιεύματα του προηγούμενου μήνα,

2) Είτε με τη νέα δυνατότητα που δίνεται στους υπόχρεους πλοιοκτήτες να καταχωρούν ηλεκτρονικά, οι ίδιοι την μηνιαία δήλωση παραγωγής στο ΟΣΠΑ, μέχρι τις 12 του μήνα που έπεται του μήνα αναφοράς (π.χ. μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για το μηνιαίο δελτίο του Ιανουαρίου, μέχρι τις 12 Μαρτίου για το μηνιαίο δελτίο του Φεβρουαρίου κ.ο.κ.), εφόσον έχουν λάβει κωδικό από την υπηρεσία μας. Στην περίπτωση περισσότερων του ενός πλοιοκτητών, το δελτίο καταχωρείται από έναν εκ των πλοιοκτητών, ο οποίος έχει λάβει τον κωδικό από το τμήμα Αλιείας.

Οι υπόχρεοι που ενδιαφέρονται να καταχωρούν μόνοι τους την μηνιαία παραγωγή, θα πρέπει να προσέλθουν στο Τμήμα Αλιείας, για την παραλαβή του απαιτούμενου κωδικού, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση από τους υπόλοιπους πλοιοκτήτες για την καταχώρηση της μηνιαίας δήλωσης παραγωγής.

Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στα στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2821346653-4, Fax 2821346651, e-mail: [email protected].

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση