HomeΚΡΗΤΗΧωρίς τέλος οι φάρσες για… βόμβα στα δικαστήρια – Προβληματισμός στις αρχές

Χωρίς τέλος οι φάρσες για… βόμβα στα δικαστήρια – Προβληματισμός στις αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονος προβληματισμός κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στις αστυνομικές αρχές εξαιτίας της έξαρσης που παρατηρείται με τις φάρσες και τοποθέτηση βόμβας σε δημόσια κτίρια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες έγιναν δύο τηλεφωνήματα σε γραφεία του Δικαστηρίου Χανίων που έκαναν λόγο για τοποθέτηση βόμβας.

Το τελευταίο τηλεφώνημα καταγράφηκε σήμερα στις 13.30 με τους αστυνομικούς για μία ακόμα φορά να προχωρούν στην εκκένωση του χώρου ενώ αστυνομικός σκύλος έκανε τον απαραίτητο έλεγχο σε όλες τις αίθουσες.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και ευτυχώς δεν βρέθηκε τίποτε το ύποπτο με τους δικαστές, δικηγόρους, εργαζόμενους και πολίτες να επιστρέφουν στις θέσεις τους.

Με εντατικό ρυθμό οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες για να βρουν ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από τα τηλεφωνήματα – φάρσες.

Ήδη στα χέρια τους έχουν τα τηλεφωνήματα που καταγράφηκαν στο Δικαστήριο των Χανιών και επιχειρούν να βρουν την διαδρομή που θα τους οδηγήσει στον ένοχο ή τους ενόχους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση