HomeΚΡΗΤΗΗμερίδα Διατροφής της Ένωσης Διαιτολόγων Κρήτης

Ημερίδα Διατροφής της Ένωσης Διαιτολόγων Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη 2η Παγκρήτια Ημερίδα Διατροφής, με τίτλο: “Από την Διατροφή της Μαμάς, στην Διατροφή του Μωρού” διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, με την συνδιοργάνωση του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Η θεματολογία των ομιλιών θα ποικίλει (Διατροφή, Υγεία, Ψυχολογία, Άσκηση) και θα πλαισιώνει τις περιόδους της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, του αποθηλασμού, αλλά και τα πρώτα στάδια της βρεφικής Διατροφής, με άρτια καταρτισμένους επιστήμονες για το κάθε θέμα που θα αναπτυχθεί (Διαιτολόγοι, Ψυχολόγος, Γυναικολόγος, Ενδοκρινολόγος, Σύμβουλος Θηλασμού, Μαία, Γυμνάστρια). Παράλληλα με τις ομιλίες, αλλά και στα διαλείμματα, τα παιδιά και οι γονείς θα μπορούν να συμμετέχουν σε μία σειρά από δραστηριότητες (λιπομετρήσεις, διατροφικά παιχνίδια, διαδραστικά παιχνίδια από παιδαγωγούς κ.α.), να παρακολουθήσουν διάφορες επιδείξεις, αλλά και να επισκεφθούν τους εκθέτες μας.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 9:30πμ.

Με την εγγραφή σας, παραλαμβάνετε την τσάντα με το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και όλο το έντυπο υλικό. Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 10:00πμ και θα ολοκληρωθούν στις 17:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε με χαρά όλους. Η Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας: Βασιλείου Γιώργος Γιακουμάκης Μάνος Μασαούτη Ειρήνη Παγωμένου Ελευθερία Παπάζογλου Μαρίνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση