HomeΣΠΟΡΜια αγωνιστική γεμάτη γκέλες για τους μεγάλους.

Μια αγωνιστική γεμάτη γκέλες για τους μεγάλους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

fasoylakis

 

 

 

Του Ευθύμη Φασουλάκη

 

Με την λευκή ισοπαλία (και ) της ΑΕΚ με τον Ηρακλή , ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ . Μια αγωνιστική που όλοι οι μεγάλοι στραβοπάτησαν και με πολύ λιγότερα γκολ από τις προηγούμενες . Ας δούμε τι έγινε συνοπτικά σε κάθε παιχνίδι.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0  : Οι Χανιώτες συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αποσπώντας Χ στους Ζωσιμάδες . Παραμένουν αήττητοι και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της  βαθμολογίας . Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες που και οι 2 μπορούσαν να το κερδίσουν και η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Πανιώνιος- Βέροια 1-2 : Στην πρώτη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής , η Βέροια κέρδισε τον αγνώριστο Πανιώνιο με 2-1 στην Νέα Σμύρνη . Τα γκολ για την βασίλισσα του Βορρά πέτυχε ο Βίτι στο 18 και το 45 ενώ για τον Πανιώνιο μείωσε ο Ενγκόνγκ στο 81 . Οι Κυανέρυθροι δεν συνέχισαν το καλό τους ξεκίνημα και έχασαν βαθμούς σε ένα παιχνίδι που ήταν το απόλυτο φαβορί .

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0 : Πρώτη απώλεια βαθμών για τους Πράσινους που σκόνταψαν στο Αγρίνιο  , μένοντας στο 0-0 .Το αμυντικογενές σχήμα του Στραματσόνι στο πρώτο ημίχρονο , δυσχέρανε την προσπάθεια δημιουργίας φάσεων και όταν η ομάδα έγινε πιο επιθετική οι Αγρινιώτες είχαν κλείσει καλά τους χώρους και έτσι το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε. Παράπονα για την λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Μπεργκ από τον επόπτη Λάμπρου σε φάση που θα έφερνε γκολ για τον ΠΑΟ.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-0 :  Απώλεια βαθμών και για τον Δικέφαλο του Βορρά που σε συνδυασμό με το -3 που κουβαλάει τον κρατάει αρκετά πίσω στην βαθμολογία . Ο ΠΑΟΚ παρότι έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω , δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Ακριτών και έμεινε στο 0 .

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-1 : Οι Βοιωτοί , πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα χάρη στα γκολ του Σίλβα στο 20 και του Μάντζιου στο 30 ενώ ια τους Φαίακες μείωσε στο 89 ο Αρναρέλλης . Ο Λεβαδειακός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και θα την χρησιμοποιήσει σαν ώθηση για την συνέχεια.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-0 : Οι δύο δυσάρεστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος συναντήθηκαν στο Περιστέρι και ο Ατρόμητος πήρε την νίκη με γκολ του Ούμπιδες  στο 41ο λεπτό . Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε με υπηρεσιακό προπονητή μετά την αποπομπή του Δέλλα και οδήγησε και τον Αστέρα Τρίπολης σε αλλαγή προπονητή μετά την Τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Λάρισα – Ολυμπιακός 1-0 : Μια ακόμα μεγάλη έκπληξη σε αυτήν την αγωνιστική, ήταν η ήττα του πρωταθλητή Ολυμπιακού στην Λάρισα από την ΑΕΛ με 1-0 . Το γκολ που έδωσε την νίκη στους Βυσσινί πέτυχε ο Γκόλιας στο 92 . Ο Ολυμπιακός , δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πετύχει ρήγμα στην συμπαγή άμυνα της ομάδας του Αναστασιάδη και μοιραία γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στην χρονιά.

ΑΕΚ-Ηρακλής 0-0  : Στο τελευταίο χρονικά ματς της χρονιάς , η ΑΕΚ , το βράδυ της Δευτέρας έμεινε στο 0-0 στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή , χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή . Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς τους Αλμέιδα και Μάνταλο και αυτό το γεγονός τον επηρέασε καθώς παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν διέσπασε την άμυνα του Γηραιού . Ο Ηρακλής μετά την δύσκολη ήττα από τον Ολυμπιακό και το σημερινό αποτέλεσμα , έδειξε ότι ίσως διαγράψει πολύ καλύτερη πορεία από το αναμενόμενο.

Έτσι συνοψίζεται η 5η αγωνιστική , μια αγωνιστική , με λιγότερο θέαμα και περισσότερες εκπλήξεις . Έχουμε 3 ομάδες στην κορυφή , ΠΑΟ , ΑΕΚ και Πλατανιά , με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή , να γίνεται ακόμα σημαντικότερο μετά τις απώλειες των 2 αντιπάλων αυτό το τριήμερο.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση