HomeLife & Style«Η βίαιη συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ προς τον Μάντοξ είχε να κάνει με την στάση του 15χρονου»

«Η βίαιη συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ προς τον Μάντοξ είχε να κάνει με την στάση του 15χρονου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι καταγγελίες πως ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε στον Μάντοξ σε ιδιωτικό αεροπλάνο σχετίζεται με την συμπεριφορά του 15χρονου αγοριού, δήλωσε πηγή στο AP, την ώρα που το FBI συλλέγει πληροφορίες, πριν αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει έρευνα.

Η Λάουρα Εαιμιλερ, εκπρόσωπος του FBI, ανέφερε πως ο οργανισμός δεν έχει ακόμα αποφασίσει για διεξαγωγή επίσημης έρευνας σχετικά με το τι συνέβη στο αεροπλάνο. Ειδησεογραφικά πρακτορεία, παράλληλα, κάνουν λόγο για εμπλοκή του οργανισμού πρόνοιας του Λος Αντζελες για έρευνα για την ευημερία των παιδιών.

Πηγές εξοικειωμένες με τις καταγγελίες, οι οποίες δεν μπορούν να μιλήσουν δημοσίως, δηλώνουν πως η έρευνα επικεντρώνεται στη συμπεριφορά του Πιτ προς τον γιο του Μάντοξ.

Η Αμάρα Σουάρεζ, μία εκπρόσωπος της κομητείας του Λος Αντζελες στις υπηρεσίες σχετικά με τα παιδιά και την οικογένεια, υποστήριξε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν διερευνάται ο ηθοποιός ή ευημερία των παιδιών.

Από την πλευρά του ο σερίφης της Μινεσότα, Πέριν Χέντλουντ, δήλωσε στο AP πως το ιδιωτικό αεροπλάνο με την οικογένεια Πιτ-Τζολί προσγειώθηκε στο International Falls της πολιτείας, χωρίς να καλούνται, ωστόσο, οι αρχές για οποιοδήποτε συμβάν. Παράλληλα, είπε πως είναι ασυνήθιστο να σταματούν σελέμπριτις σε αυτό το αεροδρόμιο.

Η ιστοσελίδα TMZ, επικαλούμενη πηγές, ανέφεραν πως τέτοιου είδους υποθέσεις είναι δύσκολες, μιας και είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στην κακοποίηση και την γονική πειθαρχία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση