HomeLife & StyleΤο «κακό κορίτσι» Lindsay Lohan ξαναχτυπά – Το τέλος του αρραβώνα με τον Ρώσο κληρονόμο

Το «κακό κορίτσι» Lindsay Lohan ξαναχτυπά – Το τέλος του αρραβώνα με τον Ρώσο κληρονόμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπήρξε ένα από τα παιδιά θαύματα του Χόλιγουντ που ξεχώρισε ήδη από μικρή ηλικία με το ταλέντο της, μέχρι όμως να γίνει το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ. Τα ταμπλόιντς αγαπούν την Lindsay Lohan εδώ και πολλά χρόνια καταγράφοντας κάθε λεπτό της ταραχώδους ζωή της.

Για άλλη μια φορά η άτακτη σταρ του Χόλιγουντ, εμπλέκεται σε μια ιστορία τρέλας, αυτή την φορά για το χωρισμό της.

Σύμφωνα με την 30χρονη Χολιγουντιανή σταρ, Lindsay Lohan, εκείνη ήταν αυτή που αγόρασε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον 23χρονο Ρώσο επιχειρηματία, Igor Tarabasov.

Όπως άλλωστε αναφέρει η ίδια, ο Tarabasov ήταν εντελώς άφραγκος, ενώ ο πατέρας του ήταν εκείνος που χρηματοδοτούσε την υπερπολυτελή ζωή του.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας όμως δεν έμεινε άπραγος. Κοντινό πρόσωπο του 23χρονου μίλησε στο TMZ, τονίζοντας πως ο επιχειρηματίας ήταν αναγκασμένος να πληρώνει τους τεράστιους λογαριασμούς χιλιάδων δολαρίων της Lohan, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέα της ταινίας. «Η Lindsay είχε πρόσβαση στις πιστωτικές κάρτες του Igor, στις οποίες χρέωνε δώρα για εκείνη, τους φίλους της και ολόκληρη την οικογένειά της. Ο Igor έχει σταθερό εισόδημα από διάφορες επενδύσεις και τελεί χρέη διευθυντή σε διάφορες εταιρείες στην Ευρώπη. Οπότε έχει χρήματα».

Η απάντηση όμως ήρθε λίγες μέρες μετά από συνέντευξη στην ρωσική τηλεόραση την προηγούμενη εβδομάδα, όπου το «κακό κορίτσι» δήλωσε πως αναγκάστηκε να πληρώσει μόνη της το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Lohan όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Με βάση τα λεγόμενα της, δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησε να πείσει τον αρραβωνιαστικό της να εργαστεί ενώ εκείνος την ξυλοκοπούσε και την ανάγκαζε να καλύπτει τα σημάδια.

«Ένιωθα ότι με χρησιμοποιούσε. Ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν σε μια σχέση όπου με χτυπούσαν. Ήταν επώδυνο για μένα. Δεν είμαι θύμα, είμαι ένα δυνατό άτομο», δήλωσε η Lohan. «Έπρεπε να έχω αποχωρήσει από την σχέση από τις πρώτες κιόλας ενδείξεις, αλλά δεν αφήνω εύκολα τους ανθρώπους.

lindsay lohan

Μπορεί όμως να πιστέψει κανείς τα λεγόμενα της Lohan;

Ίσως αυτή την φορά να μην λέει ψέματα – πράγμα σπάνιο – καθώς φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Μύκονο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, στις οποίες εμφανίζεται ο επιχειρηματίας να τραβάει βίαια την ηθοποιό και στην συνέχεια να παλεύουν.

Λίγο μετά κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο η Lohan βρίσκεται στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στο Λονδίνο και φωνάζει για βοήθεια, καθώς ο Igor, μεθυσμένος, έχει εισβάλει στο διαμέρισμά της και προσπαθεί να την στραγγαλίσει.

Οι γείτονες βιντεοσκόπησαν το περιστατικό και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο 23χρονος Igor δήλωσε πως μετά το τέλος της σχέσης του με την Lohan, έγιναν πολλαπλές προσπάθειες για να σπιλωθεί το όνομά του. Εκείνος όμως δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο λόγω σεβασμού προς την σχέση που είχε με την ηθοποιό αλλά και γιατί προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ.

Σήμερα αρνείται κάθε βιαιοπραγία κατά της Lohan και δηλώνει πως δεν θα ξανακάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος.

newmoney.gr