HomeΣΠΟΡΑυλαία με τις καλύτερες εντυπώσεις στο Διεθνές Τουρνουά μπάσκετ

Αυλαία με τις καλύτερες εντυπώσεις στο Διεθνές Τουρνουά μπάσκετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησαν οι αποστολές του πρώτου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ «Crete 1st International Basketball Tournament» που έγινε με επιτυχία στο Ηράκλειο με διοργανωτές το Δήμο Ηρακλείου, την  ALFA PLUS A.E, την ΕΚΑΣΚ ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. Και δεν ήταν μόνο οι αποστολές που χάρηκαν απ’ όλες τις πλευρές την παραμονή τους στο Ηράκλειο. Ήταν και οι φίλαθλοι της Κρήτης οι οποίοι ευχαριστήθηκαν μπάσκετ από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και αγκάλιασαν την διοργάνωση .Πάνω από 8000 κόσμου είδαν τους αγώνες και θαύμασαν  Ολυμπιακό , Αναντολού Εφές, Ερυθρό Αστέρα και Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

tournoua mpasket2

Η συμμέτοχή τους στην διοργάνωση, όπως επίσης των παιδιών στο 3χ3 αλλά και των χορηγών δίνει θάρρος και δύναμη στους διοργανωτές να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς ικανοποιημένος από την επιτυχία του τουρνουά τόνισε:

«Οι τέσσερις  φιλοξενούμενες ομάδες εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την οργάνωση του τουρνουά σε όλα τα επίπεδα. Οι φίλαθλοι της Κρήτης αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και μαζί τους βάζουμε τις βάσεις για να γίνει θεσμός».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθύνων σύμβουλος της ALFA PLUS A.E Μανώλης Ρουσάκης.

tournoua mpasket4

«Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που αγκάλιασαν την δύσκολη  αυτή προσπάθεια. Όλες οι αποστολές έφυγαν ενθουσιασμένες  από την διοργάνωση, ο κόσμος ικανοποιήθηκε όπως και οι χορηγοί μας. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ενθαρρυντικά και μας δίνουν δύναμη στην δύσκολη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει.»

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης  αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του »Crete 1st International Basketball Tournament»  επεσήμανε το ρόλο της τοπικής Ένωσης  μπάσκετ, αλλά και τον στόχο της, που πηγάζει από τέτοιου είδους διοργανώσεις

tournoua mpasket5

« Όταν πριν από τέσσερα χρόνια η ΕΚΑΣΚ , ξεκίνησε μια προσπάθεια για την αναβάθμιση του Κρητικού μπάσκετ  αγωνιστικά και οργανωτικά,  αλλά και την  εκμετάλλευση του κλειστού στα ΄΄Δύο Αοράκια΄΄ με  στόχο να δώσουμε όσο γίνεται περισσότερη ώθηση στα τμήματα υποδομής και στις αναπτυξιακές ηλικίες των ομάδων της  από την έλλειψη υψηλών παραστάσεων, ελάχιστοι πίστεψαν σε αυτή.

Σε συνεργασία όμως με τους τοπικούς φορείς , φιλοξενήσαμε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, οι οποίες κατά δήλωση όλων των συμμετεχόντων, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Νοιώθουμε λοιπόν, μεγάλη ικανοποίηση και  δικαιωμένοι, που κι αυτό το »Crete 1st International Basketball Tournament»  απέσπασε τα εύσημα και τα καθολικά συγχαρητήρια, από  όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτό, κατά δήλωση των εκπροσώπων τους.

tournoua mpasket6

Η ΕΚΑΣΚ πιστή στις αρχές της, θα συνεχίσει να είναι αρωγός και να πρωτοστατεί  σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, είτε σε Εθνικό είτε σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας ως μοναδικό  στόχο και μέλημα της, την καλύτερη δυνατή ώθηση και ανάπτυξη του Κρητικού μπάσκετ σε όλα τα αγωνιστικά και οργανωτικά επίπεδα΄΄.

 

tournoua mpasket

Διαφήμιση
Διαφήμιση