HomeΣΠΟΡ«Κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι του Ηρακλείου

«Κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-2 μέσα στην έδρα επί του «συντοπίτη» του ΠΟΑ * Με δέκα από το 63’ οι νικητές

Συνεχίζει με το απόλυτο! Το «3 στα 3» στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έκανε ο Εργοτέλης την Κυριακή (25/9) στο κατάμεστο Ατσαλένιο κόντρα στον ΠΟΑ επικρατώντας 1-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό και ο Εργοτέλης άνοιξε νωρίς το σκορ, μόλις στο 11’, όταν ο Δημήτρης Κοιλιάρας έβγαλε τη σέντρα στον αμαρκάριστο Λεάλ, που από τη μικρή περιοχή του Γιαγκιόζη έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατσαλένιος στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς και είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφερνε να δημιουργήσει ευκαιρίες με αξιώσεις, με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Δυο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (47’), ο ΠΟΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν σε σέντρα του Χατζηανδρέου και προβολή του Μπουτσάκη η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Ενώ λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Ατσαλένιου, που είχε μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με το σουτ του Πετράκη που ήταν εντελώς μόνος με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά ο Στεφανάκος έδιωξε σε κόρνερ.

Ωστόσο, από το 63’ ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, έπειτα από την αποβολή του Τάσου Τσουμάγκα με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Καρβελά.

Το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 77’ με κεφαλιά του Σακλαμάκη, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Ο Εργοτέλης όμως πήρε το τρίποντο στο 89ο λεπτό με το τέρμα του Δημήτρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να διαμορφώσει το τελικό1-2.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Στασθόγλου, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου (90’+2 Χαρίτος), Αμπντουραχμάνι (87’ Βρεττός) Μπουτσάκης (77’ Σακλαμάκης), Τριανταφύλλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας (90’+2 Κολόκας), Μισέλ, Καϊμακαμούδης, Λεάλ (24’ λ.τρ. Βογιατζής), Πόι (77’ Κατσικοκέρης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση