HomeΣΠΟΡΠανιώνιος Βέροια 1-2

Πανιώνιος Βέροια 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε στη Νέα Σμύρνη η Βέροια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η βασίλισσα του Βορρά με δύο γκολ του Βίτι άλωσε την έδρα του Πανιωνίου, επικρατώντας με 2-1 του ιστορικού, ο οποίος υπέστη την πρώτη του ήττα στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 17ο και 45ο λεπτό, χαρίζοντας τους πρώτους βαθμούς στη «βασίλισσα του βορρά», καθώς το γκολ του Ενγκόγκ στο 81΄ δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αφού απείλησε στο 13΄ με το σουτ του Καπετάνου, που κόντραρε και έφυγε ελάχιστα άουτ, προηγήθηκε στο 17΄: σε κόρνερ του Άρτσε από δεξιά ο Βίτι σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ψηλά στη γωνία του Γιαννιώτη, που είδε την μπάλα στα δίχτυα του για πρώτη φορά φέτος.

Ο Αργεντινός εξελίχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο 45ο λεπτό, όταν έδωσε πια σαφές προβάδισμα νίκης στη Βέροια. Ο Μεληκιώτης, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά, πέρασε τον Μπεν, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον επερχόμενο συμπαίκτη του που «έγραψε» το 0-2 με ωραίο τελείωμα.

Ο Πανιώνιος ανασυντάχθηκε στο ημίχρονο και έγινε πολύ πιο επιθετικός με την είσοδο του Ενγκόγκ στο 49΄, αντί του Φούντα. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν ευκαιρίες με τον Γάλλο επιθετικό στο 51΄, τον Ρισβάνη στο 53΄ και τον Μπεν στο 59΄, για να μειώσει τελικά ο Ενγκόγκ στο 81ο λεπτό, όταν σε κόρνερ του Μασούντ νίκησε στον αέρα τον Μπαλάφα, μόνο που ο χρόνος είχε λιγοστέψει πια πολύ για τους γηπεδούχους.

Κίτρινες: Σιώπης, Ενγκόγκ – Άρτσε, Βίτι, Μεληκιώτης, Ναβαλόφσκι, Λόπεθ

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος (10΄ Αργυρόπουλος), Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας (49΄ Ενγκόγκ).

Βέροια (Απόστολος Τερζής): ΛόπεΘ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί (73΄ Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε (88΄ Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60΄ Παπαστεριανός), Καπετάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση