HomeΚΡΗΤΗΔρομολογείται το πρώτο έργο υποδομών σε τοπικές κοινότητες του Αγ. Νικολάου

Δρομολογείται το πρώτο έργο υποδομών σε τοπικές κοινότητες του Αγ. Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Επιτέλους μετά την πάροδο δέκα μηνών, προχωρήσαμε σήμερα στην υπογραφή του πρώτου έργου αποκατάστασης υποδομών δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, αρχικού προυπολογισμού 590.000 ευρώ, ενώ ευελπιστούμε άμεσα -ότι έως τα μέσα Οκτωβρίου- θ΄ακολουθήσει ένα ακόμα έργο της τάξεως των 300.000 ευρώ, που αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας των πολιτών».

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης, με γνωστή εταιρεία εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι με γνώμονα την καλή συνεργασία θα επιτευχθεί το δυνατόν συντομότερο η υλοποίηση των έργων που προγραμματίζονται.

IMG_20160923_111155 1

Δυστυχώς –όπως ο ίδιος ανέφερε- οι καθυστερήσεις που υπάρχουν αναφορικά με τις υφιστάμενες διαδικασίες του δημοσίου, αποτελούν τροχοπέδη στην δυναμική και διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για πρόοδο και ανάπτυξη. Παρόλα αυτά –τόνισε- προσπαθούμε να αντιδράσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν !

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, όπως έκανε γνωστό, συμφωνήθηκε με τον Δ/ντη της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Β. Κοζυράκη, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να παραδοθεί στους υπευθύνους της εταιρείας, πρόταση που συνάδει με την λογική κάλυψης άμεσων αναγκών , όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση κουφωμάτων σε σχολείο της Νεάπολης, που θα πρέπει ν΄αντιμετωπιστεί το ταχύτερο δυνατόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση