HomeΚΡΗΤΗΕίχαν κάνει τα ναρκωτικά … οικογενειακή επιχείρηση – Τέσσερις οι συλλήψεις

Είχαν κάνει τα ναρκωτικά … οικογενειακή επιχείρηση – Τέσσερις οι συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωποι με μία υπόθεση που δεν συναντάται συχνά βρέθηκαν οι διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο, καθώς μια ολόκληρη τετραμελής οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου και του … ανήλικου παιδιού, φαίνεται πως έκανε «χρυσές δουλειές» στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ένας παλιός γνώριμος των αρχών δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, έχοντας δημιουργήσει μια καλοστημένη «επιχείρηση» στην οποία συμμετείχε ολόκληρη η οικογένειά του, από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση και συνέλαβαν τέσσερα άτομα, όλοι τους μέλη της ίδιας οικογένειας, βρήκαν θαμμένη σε χωράφι της οικογένειας μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που ξεπερνά τα τρία κιλά, ενώ κατασχέθηκε επίσης και ένα ιδιαίτερο αξιόλογο χρηματικό ποσό, καθώς θεωρήθηκε ότι έχει προέλθει από παράνομη δραστηριότητα.

Για την υπόθεση αναμένονται στη μία μετά το μεσημέρι επίσημες ανακοινώσεις στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου από τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση