HomeLife & StyleΠέθανε ο 27χρονος γιος της Μία Φάροου

Πέθανε ο 27χρονος γιος της Μία Φάροου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο υιοθετημένος γιος της Μία Φάροου, Θάντεους Γουίλκ, μετά από έναν τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια αυτοκινητιστικού ατυχήματος.

Σύμφωνα με την Hartford Courant, ο γιος της Μία Φάροου, πέθανε την Τετάρτη στο Κονέκτικατ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έφτασαν στο σημείο στις 12.45 βρήκαν τον Θάντεους, «σοβαρά τραυματισμένο στο αυτοκίνητό του». Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγο αργότερα.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστό την αιτία και τον τρόπο του θανάτου του, αλλά αποκλείει κάποια «ποινική πτυχή».

Η Μία είχε υιοθετήσει τον Θάντεους, που έπασχε από πολιομυελίτιδα, από ένα ορφανοτροφείο στην Καλκούτα της Ινδίας, το 1994, όταν ήταν 12 ετών.

Η ακτιβίστρια ηθοποιός τον είχε υιοθετήσει μετά τον χωρισμό της από τον Γούντι Άλεν.

Το μεσαίο όνομά του, Γουίλκ, είναι προς τιμήν του Έλιοτ Γουίλκ, του δικαστή που έδωσε την επιμέλεια του παιδιού στην Μία, μετά την δικαστική της μάχη με τον Άλεν.

Ο Θάντεους, ήταν ένα από τα 10 παιδιά που είχε υιοθετήσει η ηθοποιός στο πέρασμα των χρόνων, συμπεριλαμβανομένης της Soon-Yi Previn, που είναι τώρα παντρεμένη με τον Γούντι Άλεν. Εκτός από τα 10 παιδιά, η Μία Φάροου, έχει άλλα τέσσερα βιολογικά παιδιά.

Ο Θάντεους πάντως, δεν είναι το πρώτο θετό παιδί που χάνει η Φάροου. ΟτΑΜ Φάροου πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια το 2000 και ο Λαρκ Πέρβιν πέθανε το 2008.

Ο 27χρονος είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και ήταν παραπληγικός ως αποτέλεσμα της νόσου.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση