HomeLife & StyleΗ Μαριόν Κοτιγιάρ σπάει τη σιωπή της: Είμαι έγκυος αλλά όχι με τον Μπραντ Πιτ

Η Μαριόν Κοτιγιάρ σπάει τη σιωπή της: Είμαι έγκυος αλλά όχι με τον Μπραντ Πιτ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ήρθαν και τα πρώτα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι άλλη από την Μαριόν Κοτιγιάρ.

Συμπρωταγωνίστρια του Μπραντ Πιτ στην νέα του ταινία, με σκηνές με παθιασμένα φιλιά, τα σκανδοληθηρικά ΜΜΕ ανά τον κόσμο δεν άργησαν να βρουν στο πρόσωπο της Γαλλίδας ηθοποιού την αιτία του διαζυγίου των Brandgelina.

Λάδι στη φωτιά, εντωμεταξύ, έριξε και το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer που ανέφερε ότι η Κοτιγιάρ είναι έγκυος. Αμέσως άλλα περιοδικά άρχισαν να αναρωτιούνται ποιανού είναι το παιδί, με πολλά από αυτά να δείχνουν τον Μπραντ Πιτ.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού του χολιγουντιανού ζευγαριού κυκλοφόρησε και ένα δημοσίευμα στο οποίο άτομα του περιβάλλοντος της Γαλλίδας ηθοποιού δήλωναν ότι είναι συντετριμμένη με τα όσα ακούγονταν.

Τελικά, τις απαντήσεις τις έδωσε όλες μόνη της η Μαριόν Κοτιγιάρ με μια ανάρτησή της στο Ιnstagrama όπου παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της, διευκρίνισε όμως ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Μπραντ Πιτ και ότι ο μόνος άνδρας της ζωής της είναι ο, επίσης ηθοποιός, Γάλλος σύζυγός της.

Η δήλωση της Κοτιγιάρ:

«Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη και η μόνη μου αντίδραση στη λαίλαπα που ξέσπασε 24 ώρες πριν και με σάρωσε.

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω θέματα όπως αυτό, ή να τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά η κατάσταση είναι σοβαρή και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ και έτσι πρέπει να μιλήσω.

Πρώτον, πριν πολλά χρόνια, γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μου και του μωρού που περιμένουμε. Είναι ο αγαπημένος μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο ένας και μοναδικός, τον οποίο και χρειάζομαι.

Δεύτερο για όλους όσους υποστηρίζουν ότι είμαι συντετριμμένη, απαντώ ότι είμαι καλά, ήταν μια κατασκευασμένη δήλωση.

Και σε όλα τα ΜΜΕ που έσπευσαν να κρίνουν, τους ευχομαι περαστικά.

Τέλος, εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπραντ, τους οποίους και τους δύο σέβομαι βαθιά, να βρουν την ηρεμία μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Με όλη μου την αγάπη,

Μαριόν».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση