HomeΚΡΗΤΗΗ Κρήτη «υποκλίθηκε» στον Μανώλη Στεφανουδάκη – Ο χρυσός παραολυμπιονίκης έφθασε στο Ηράκλειο

Η Κρήτη «υποκλίθηκε» στον Μανώλη Στεφανουδάκη – Ο χρυσός παραολυμπιονίκης έφθασε στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στιγμές γεμάτες συγκίνηση αλλά και ενθουσιασμό εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 απόψε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου με την άφιξη μέρους της Κρητικής αποστολής των αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

paraolympionikes2

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο κορυφαίος αυτός αθλητής από τη Μεσαρά, έγινε αποδέκτης μιας ενθουσιώδους υποδοχής στο αεροδρόμιο, από συγγενείς, φίλους, συγχωριανούς αλλά και πλήθος κόσμου, που είχαν σπεύσει να τον υποδεχθούν, όπως αρμόζει άλλωστε στους αθλητές εκείνους που καταφέρνουν να ανέβουν στα βάθρα των κορυφαίων διοργανώσεων.

paraolympionikes6

paraolympionikes3 paraolympionikes5

paraolympionikes4

paraolympionikes3

paraolympionikes afiksi

Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, ενώ το πλήθος σήκωσε στην κυριολεξία στα χέρια τον χρυσό ακοντιστή που έκανε περήφανη την Κρήτη στα πέρατα του κόσμου.

Ανάλογη ενθουσιώδη υποδοχή ο συγκεντρωμένος κόσμος επιφύλαξε και στους Κρητικούς αθλητές – μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας Αργυρώ Μηλάκη, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Κώστα Τρουλινό.

paraolympionikes afiksi2

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Στεφανουδάκης έχει ζητήσει από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλιάς, απ’ όπου κατάγεται, να μη γίνουν εκδηλώσεις προς τιμήν του, ως ένδειξη πένθους για τον πρόωρο χαμό του φίλου του Κώστα Αλεβιζάκη.

Στην τελετή της υποδοχής των παραολυμπιονικών συμμετείχε κρητικό παραδοσιακό συγκρότημα, ενώ δεν έλειψαν οι κοντυλιές, οι ρακές και τα παραδοσιακά κεράσματα, ενώ την παράσταση έκλεψε η μικρή κόρη του Μανώλη Στεφανουδάκη, που πόζαρε με περηφάνια στον φωτογραφικό φακό φορώντας το χρυσό μετάλλιο του πατέρα της.

paraolympionikes afiksi8

paraolympionikes afiksi7

paraolympionikes afiksi6

paraolympionikes afiksi5

paraolympionikes afiksi4

paraolympionikes afiksi3

Διαφήμιση
Διαφήμιση