HomeΚΡΗΤΗΤέλος Σεπτεμβρίου η απόφαση για την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου

Τέλος Σεπτεμβρίου η απόφαση για την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου να αποφασίσει για την ενοχη ή όχι του 21χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται για την άγρια δολοφονιά του 71χρονου στις Μοίρες.

EGKLHMA ANDROYLIDAKHS DIKASTHRIO (1)

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο εισαγγελέας της έδρας μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας πρότεινε την ενοχή του 21χρονου.

Μάλιστα ανέφερε χαρρακτηριστικά πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την συγκεκριμένη ενοχή ενώ χαρακτήρισε την ανθρωποκτονία του 71χρονου ως άκρως βάναυση.

EGKLHMA ANDROYLIDAKHS DIKASTHRIO (2)

Στιγμές έντασης

Η εκδίκαση της υπόθεση ξεκίνησε σήμερα το πρωί με την ακροαματική διαδικασία ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις όταν ο κατηγορούμενος κατά την κατάθεσή του αρνήθηκε τα όσα τον κατηγορούν.

EGKLHMA ANDROYLIDAKHS DIKASTHRIO (3)

Τότε συγγενείς του άτυχου 71χρονου επιχείρησαν να τον πλησιάσουν με τις αστυνομικές αρχές να τον ηρεμούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 21χρονος Βούλγαρος ο οποίος σε συνεργασία με έναν 17χρονο ομοεθνή του προχώρησαν στην άγρια δολοφονία του 71χρονου από τις Μοίρες.

EGKLHMA ANDROYLIDAKHS DIKASTHRIO (4)

Ο 17χρονος αναμένεται να δικαστεί στο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Το χρονικό

Το πρωτοφανές στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει τότε την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη, καθώς ο 71χρονος έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του, την ώρα που κοιμόταν… για το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

EGKLHMA ANDROYLIDAKHS DIKASTHRIO (6)

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του 71χρονου, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο κρεβάτι του κοιμόταν.

Ο 71χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει. Τότε οι δύο Βούλγαροι του έκλεισαν το στόμα με ένα μαξιλάρι και χωρίς κανένα δισταγμό του κατάφεραν 57 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

EGKLHMA ANDROYLIDAKHS DIKASTHRIO (7)

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να ρίξουν τη δολοφονία ο ένας στον άλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση