HomeΚΡΗΤΗΣτις δικαστικές αίθουσες η άγρια δολοφονία ηλικιωμένου… για 100 ευρώ

Στις δικαστικές αίθουσες η άγρια δολοφονία ηλικιωμένου… για 100 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει σήμερα η άγρια δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη στις Μοίρες Ηρακλείου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων του, που του αφαίρεσαν τη ζωή για… 100 ευρώ.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 21χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος μαζί με έναν 17χρονο ομοεθνή του είχαν σφάξει στην κυριολεξία τον άτυχο ηλικιωμένο, καταφέρνοντας του συνολικά 57 μαχαιριές.

Ο δεύτερος δράστης, επειδή ήταν ανήλικος κατά την τέλεση του φονικού, θα δικαστεί από το δικαστήριο ανηλίκων.

Το πρωτοφανές στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει τότε την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη, καθώς ο 71χρονος έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του, την ώρα που κοιμόταν… για το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του 71χρονου, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο κρεβάτι του κοιμόταν.

Ο 71χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει. Τότε οι δύο Βούλγαροι του έκλεισαν το στόμα με ένα μαξιλάρι και χωρίς κανένα δισταγμό του κατάφεραν 57 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να ρίξουν τη δολοφονία ο ένας στον άλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση