HomeΣΠΟΡΑτρόμητος – Παναιτωλικός 0-2

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα γκολ στην αρχή και ακόμα ένα στο τέλος του αγώνα ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Φερέιρα και ο Ουαρντά στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Ατρόμητος αιφνιδιάστηκε από την ομάδα του Αγρινίου και στο 12’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Κλέσιο σέντραρε από αριστερά και ο Φερέιρα με σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Παναιτωλικός «έδεσε» την άμυνά του και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 22′ ο Ούμπιντες σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο Μπάχα είχε κάνει κίνηση προς την μπάλα από θέση οφσάιντ. Στο 34′ ο Φερέιρα για τον Παναιτωλικό βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λε Ταλέκ πέρασε και τον Κυριακίδη, αλλά αντί να πλασάρει άμεσα, καθυστέρησε και σπατάλησε μία πολύ σημαντική ευκαιρία για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πίεσε τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που έψαχνε. Στο 60′ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα, καθώς ο Λε Ταλέκ βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι μετά το γύρισμα του Μπίτολο, αλλά έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά. Η πίεση της ομάδας του Περιστερίου συνεχίστηκε και στο 72′ ο Φερέιρα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στο 88′ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Λημνιού.

Στο τέλος ο Παναιτωλικός βρήκε τον τρόπο να σκοράρει για δεύτερη φορά και να φτάσει στη νίκη με 2-0. Στην αντεπίθεση ο Ουάρντα πλασέ σκόραρε και ολοκλήρωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Γκολ:
12′ Φερέιρα, 90′ Ουάρντα

Κίτρινες κάρτες:
Τόνσο – Τομανέ, Ουαρντά

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας):
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Μπάγκα (77′ Παπαδόπουλος), Μπίτολο, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Γροντής (68′ Λημνιός), Μπρίτο (57′ Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης):
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης (90′ Τσοκάνης), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Φερέιρα (69′ Μαρκόφσκι), Ουάρντα, Κλέσιο, Τομανέ (81′ Κουτρομάνος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση