HomeΣΠΟΡΔιπλό κορυφής για Ερμή Ζωνιανών

Διπλό κορυφής για Ερμή Ζωνιανών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί πέρασαν από την έδρα του Ηλυσιακού με 1-0

Έχει ξεκινήσει δυναμικά… Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας ο Ερμής Ζωνιανών επιβλήθηκε και του Ηλυσιακού με 1-0 στου Ζωγράφου το απόγευμα της Κυριακής (18/9).

Οι Κρητικοί με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιο έτοιμοι από αρκετές ομάδες παραμένοντας έτσι στην κορυφή του 4ου ομίλου μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 7′ από τον Πασιαλή και στη συνέχεια όλα έγιναν εύκολα. Ο Ερμής προσπάθησε απλώς να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και τα κατάφερε εξαιρετικά.

Ο Ηλυσιακός προσπάθησε αρκετά, πίεσε όσο μπορούσε και είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Μάλτσι. Πιο χαρακτηριστική μία καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω. Οι γηπεδούχοι, πάντως, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι έφυγαν με άδεια χέρια απο το παιχνίδι.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Σηφάκης, Μέξης, Πιπίνης, Σύσκο, Καντούτσης, Κουντού (79′ Φλέγγας), Ξαγοράρης (55′ Βουτσιώτης), Σαμιώτης (65′ Σταύρου), Μάλτσι, Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργκούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής, Φαμπίνιο (74′ Γιακουμάκης), Τοπούζης, Πουλάκης (57′ Προβιδάκης), Σεχολάρι (61′ Σκουτέλης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση