HomeΚΡΗΤΗH «Κίτρινη Αποστολή» έκανε χαρούμενα περισσότερα από 500 παιδιά!

H «Κίτρινη Αποστολή» έκανε χαρούμενα περισσότερα από 500 παιδιά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχει γίνει θεσμός πλέον για την «Κίτρινη Αποστολή» η προσφορά στον συνάνθρωπο και ο εθελοντισμός τρόπος ζωής.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ομάδα της «Κίτρινης Αποστολής» κατάφερε να συγκεντρώσει σχολικά είδη για 500 παιδιά από 150 οικογένειες, προκειμένου  να αποκτήσουν όλα τα εφόδιά τους για το σχολείο.

kitrini apostoli1

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Κίτρινης Αποστολής στο Facebook επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Κανένα παιδί χωρίς σχολικά. Μια φράση που αποπνέει αισιοδοξία και ελπίδα. Αποπνέει χαμόγελο και ευτυχία σε εκείνα τα παιδιά που φέτος θα έχουν όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη χάρη σε σας! Η πιο μικρή προσφορά, όπως ένα μολύβι, μια γόμα, ένα τετράδιο σε συνεργασία με την πιο μεγάλη, όπως κούτες από κασετίνες, παλέτες με τετράδια, θα δώσουν την ευκαιρία σε παραπάνω από 500 παιδιά να φοιτήσουν αξιοπρεπώς και ευτυχισμένα.

kitrini apostoli3

Η ευγνωμοσύνη απέναντι στην ανταπόκριση σας δεν χωρά σε ένα απλό ευχαριστώ. Καταφέραμε να δείξουμε για ακόμη μια σχολική χρονιά πως υπάρχει ακόμη αγάπη και ελπίδα ! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα από ότι χωρά η φαντασία μας! Ευχαριστούμε για την στήριξη! Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό! Μαζί προχωράμε και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!…

ΥΓ: Ευχαριστούμε επίσης τον κοινωνικό χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού για τη φιλοξενία!!!»

kitrini apostoli3 kitrini apostoli5

kitrini apostoli4

Διαφήμιση
Διαφήμιση