HomeΚΡΗΤΗΔιήμερο Εκδηλώσεων στον χώρο του πάρκου της Σοφίας

Διήμερο Εκδηλώσεων στον χώρο του πάρκου της Σοφίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διήμερο εκδηλώσεων πραγματοποιείται το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στον χώρο του πάρκου της Σοφίας, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Καζαντζίδη και Σωκράτους στην περιοχή Κατσαμπά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού της «Υιοθεσίας Χώρων Πρασίνου» και διοργανώεται από την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, τη Αντιδημαρχία  Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, τη 2η Δημοτική Κοινότητα, το Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσαμπά «Γιώργος Σεφέρης» καθώς και τη ομάδα εθελοντών αλλά και τον ανάδοχο του Πάρκου κ. Αλέξανδρος Ελιώτης.

ΠΑΡΚΟ ΣΟΦΙΑΣ

Το πάρκο της Σοφίας αποτελεί ένα από τα πολλά υιοθετημένα πάρκα και το Διήμερο Εκδηλώσεων έχει στόχο την ενίσχυση της εθελοντικής προσφοράς και εργασίας για τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου της πόλης του Ηρακλείου,καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το  Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, με την Παιδική Χορωδία της κ. Λαγουδάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν Παραδοσιακοί ήχοι από όλη την Ελλάδα από το Μουσικό σχήμα Εράν.

Τη μουσική παρέα Εράν αποτελούν οι μουσικοί: Νεκτάριος Παχιαδάκης (λύρες και τραγούδι) Κυβέλη Σεργίου (τραγούδι και κρουστά) και ο Λάμπης Δουλγεράκης  (ούτι, λαούτο, θιαμπόλι, κιθάρα ).

Η μουσική βραδιά θα κλείσει με κρητικούς ήχους από το Συγκρότημα του Αντώνη Βεργάκη (τραγούδι και λύρα) που το αποτελούν οι μουσικοί: Ανδρέας Καραπιδάκης (λαούτο), ο Ιωάννης Καλούδης (κιθάρα) και ο Μάριος Καλούδης (μπάσο).

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 η εκδήλωση θα ξεκινήσει με  Υοga Γέλιου με την κ. Μάνια Μιγάδη ενώ θα ακολουθήσει παράσταση Καραγκιόζη για μικρά παιδιά.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση