HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο για πιστοποιημένα επιχειρηματικά αγγλικά

Σεμινάριο για πιστοποιημένα επιχειρηματικά αγγλικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει σεμινάριο για επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και όποιον άλλο επιθυμεί να βελτιώσει τη χρήση της Αγγλικής επιχειρηματικής ορολογίας, χρησιμοποιώντας την αποτελεσματικά σε κάθε  επιχειρηματική συνεργασία.

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης καλής και πολύ καλής γνώσης αγγλικών (Β2-Γ1), αναγνωρισμένης από τον ΑΣΕΠ.

Τέστ κατάταξης : http://www.lcci.org.uk/placementtests

Στόχοι Σεμιναρίου:

  1. Εξοικείωση με τα εμπορικά αγγλικά για ποικίλες περιστάσεις.
  2. Ανάπτυξη, εξάσκηση και επέκταση γλωσσικών δεξιοτήτων.
  3. Δυνατότητα έκφρασης απόψεων, διαχείρισης καθημερινών προβλημάτων επικοινωνίας, κατανόησης – συγγραφή κειμένων και επαγγελματικών φυλλαδίων κ.α
  4. προετοιμασία για τη γραπτή πιστοποίηση για όσους το επιθυμούν και έχουν κατακτήσει το ανάλογο επίπεδο.

Διάρκεια σεμιναρίου: 27/09 έως 22/12 κάθε Τρίτη & Πέμπτη 17:00-19:30  Κόστος σεμιναρίου: 340€

Εισηγήτρια: Πατρώνα Θεοδώρα, Διδάκτωρ του ΑΠΘ με Μεταπτυχιακό στη μετάφραση από το Πανεπιστήμιο του Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ και έχει αξιόλογο ερευνητικό και συγγραφικό έργο. Διαθέτει στο ενεργητικό της 20ετή εμεπιρία στη διδασκαλία αγγλικών για ενήλικες στο ΑΠΘ, στο ΤΕΙ Κρήτης και στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302736 & 302730,  φαξ 2810-227189, [email protected]  από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση