HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜάγεψε η Μαρίνα Σάττι στο Πάρκο Γεωργιάδη

Μάγεψε η Μαρίνα Σάττι στο Πάρκο Γεωργιάδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Πάρκο Γεωργιάδη η εκδήλωση για την «Υιοθεσία  Χώρων Πρασίνου», την οποία «έντυσε» με την υπέροχη φωνή της η Μαρίνα Σάττι, – μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια που μεγάλωσε στο Ηράκλειο – και το acappella group της fonέs.

266948

Ο θεσμός της «Υιοθεσία  Χώρων Πρασίνου» έχει αγκαλιαστεί ήδη θερμά από τους Ηρακλειώτες και η συναυλία είχε στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση όλων γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε το Ηράκλειο να μετατραπεί σταδιακά σε μια σύγχρονη, «Πράσινη Πόλη».

266952

Η συναυλία άνοιξε με την ομάδα κρουστών Jusu Foli & Senegal Rhythm με μουσικούς από την Σενεγάλη,  οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο στο κατάμεστο Πάρκο και έκλεισε με guest  εμφάνιση των Χάρη Παναγιωτάκη, Γιώργου Σταυρακάκη, Νίκου Τζούρα και Μηνά Σπανάκη, που εκπροσωπούν τη νέα γενιά μουσικών της κρητικής μουσικής. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πέτρος Ινιωτάκης.

266956

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και του Μουσικού Συλλόγου Απόλλων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

266959

Διαφήμιση
Διαφήμιση