HomeΣΠΟΡΥπενθύμιση του Πλατανιά για τα διαρκείας

Υπενθύμιση του Πλατανιά για τα διαρκείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί ενημέρωσαν τους οπαδούς τους που έχουν κρατημένη κάρτα ότι μπορούν να την παραλάβουν έως το Σάββατο σε ώρες καταστημάτων

Ο Πλατανιάς υπενθύμισε στους φιλάθλους του οι οποίοι έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου διαρκείας να επισπεύσουν την παραλαβή της, αν θέλουν να δουν από κοντά τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (17/9, 18.15).

Οι οπαδοί της ομάδας που έχουν κρατημένη κάρτα μπορούν να την παραλάβουν έως το Σάββατο σε ώρες καταστημάτων.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση κάρτας διαρκείας να επισπεύσουν την παραλαβή της, εν όψει και του πρώτου εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (17/9, 18:15).

Η παραλαβή των καρτών πραγματοποιείται αποκλειστικά από το σημείο που έχει γίνει και η κράτηση. Συγκεκριμένα, στα Χανιά από το κατάστημα «Σταύρος Σπορ», ώρες καταστημάτων μέχρι και το Σάββατο (17/9), ενώ στον Πλατανιά, το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ (9:30 – 14:00) και το απόγευμα από την μπουτίκ της ομάδας (17:00 – 20:00), μέχρι την Παρασκευή (16/9).

Τέλος διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία κάρτας διαρκείας έξω από το γήπεδο των Περιβολίων την ημέρα του αγώνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση