HomeΚΡΗΤΗΚρήτη: Ο ιδανικός προορισμός διακοπών για τη βρετανική αγορά το 2017

Κρήτη: Ο ιδανικός προορισμός διακοπών για τη βρετανική αγορά το 2017

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επίσκεψη τους στη Κρήτη έκαναν την περασμένη εβδομάδα συνεργάτες από το βρετανικό περιοδικό NEW Magazine.

Σκοπός της επίσκεψης τους είναι η καταχώριση ενός αφιερώματος για την προβολή της Κρήτης σε ένα από τα επόμενα ταξιδιωτικά άρθρα του περιοδικού. Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Rebecca Ward η οποία είναι Production and travel editor του περιοδικού New! Magazine, του οποίου η κύρια δραστηριότητα είναι ο κίτρινος τύπος.

Η πρόσκληση Πραγματοποιήθηκε απο τον Βρετανικό ταξιδιωτικό οργανισμό «On the Beach». Ωστόσο τη διοργάνωση και την εποπτεία για την διαμονή της ομάδας του περιοδικού ανέλαβε το AVRA Tours. Το περιοδικό προβάλει 15 προορισμούς στη στήλη που διαθέτει «ταξίδια» σε διάστημα ενός χρόνου. Το βρετανικό περιοδικό New Magazine ανήκει στον εκδοτικού όμιλο Northern and Shell Media Publications. Έχει εβδομαδιαία κυκλοφορία 242.900 αντίτυπα περίπου, ενώ παράλληλα η ιστοσελίδα www.new-magazine.co.uk δέχεται περί τις 175.000 επισκέπτες μηνιαίως.

Υπό την επίβλεψη της φιλοξενίας, αλλά και την επιμέλεια των εκδρομών των δημοσιογράφων από τους συνεργάτες του Avra Tours, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε φιλικό πλέον επίπεδο, η διαμονή των δημοσιογράφων. Επιβεβαιώθηκε η καταχώρηση σε μια από τις εκδόσεις του επόμενου τετράμηνου του περιοδικού για το αφιέρωμα στην Κρήτη. Πράγμα που σίγουρα θα ωφελήσει την αύξηση των εισερχόμενων τουριστών από τη Βρετανία για τη σεζόν 2017.

Σκοπός της φιλοξενίας ήταν να προβληθεί το υψηλό επίπεδο παροχής τουριστικών υπηρεσιών που παρέχεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία, καθώς και η ανάδειξη  της Ελληνικής ομορφιάς & φιλοξενίας στους αναγνώστες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση