HomeΚΡΗΤΗΑναβιώνει στο δικαστήριο η πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία του Ο. Ανδρουλιδάκη

Αναβιώνει στο δικαστήριο η πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία του Ο. Ανδρουλιδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας με θύμα τον 71χρονο Όθωνα Ανδρουλιδάκη, που έγινε στις Μοίρες, την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου του 2015 αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Το ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη, καθώς οι δύο νεαροί δράστες, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, είχαν στην κυριολεξία κατακρεουργήσει τον άτυχο ηλικιωμένο, προκειμένου να αρπάξουν από το σπίτι του το ποσό των 100 ευρώ.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» ο ένας εκ των δύο δραστών, ο 21χρονος από τη Βουλγαρία, καθώς ο 17χρονος συγκατηγορούμενος και συμπατριώτης του πρόκειται να δικαστεί από Δικαστήριο Ανηλίκων.

Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μπήκαν στο σπίτι του Όθωνα Ανδρουλιδάκη στις Μοίρες με σκοπό να κλέψουν, τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στο κρεβάτι του και κοιμόταν. Ο 71χρονος όμως, αντιλήφθηκε την παρουσία των δύο αγνώστων στην κρεβατοκάμαρά του και επιχείρησε να σηκωθεί. Τότε οι δύο άνδρες αφού τον ακινητοποίησαν με ένα μαξιλάρι που πίεζαν στο κεφάλι του, στην κυριολεξία των κατακρεούργησαν με 57 μαχαιριές!

Η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας από τις αρχές ήταν ζήτημα χρόνου και μέσα σε λίγο διάστημα έφθασαν στα ίχνη των δύο νεαρών από τη Βουλγαρία, τους οποίους και συνέλαβαν.

Οι ίδιοι μολονότι παραδέχθηκαν ότι μπήκαν στο σπίτι του άτυχου Ανδρουλιδάκη για να κλέψουν, προσπαθούν να αποποιηθούν την ευθύνη της δολοφονίας, κατονομάζοντας για δράστη του φονικού ο ένας τον άλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση