HomeΣΠΟΡΛάρισα Ηρακλής 2-2

Λάρισα Ηρακλής 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «AEL FC Arena» ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ηρακλή. Στο ματς που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική της Super League ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 11’ με τον Λάμπρου, ενώ με δύο γκολ του Κύπριου Αβραάμ (15’, 55’) οι «βυσσινί» ισοφάρισαν με τον Λεοζίνιο (65’) να εκμεταλλεύεται το ολέθριο παρατεταμένο λάθος του τερματοφύλακα Ντεγκρά.

Ο Ηρακλής παρά τα πολλά διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα κατάφερε να προηγηθεί. Στο 11’ ο Λάμπρου βρέθηκε απέναντι από τον Ντεγκρά και με πολύ όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Παρά το προβάδισμα ο «Γηραιός» ισοφαρίστηκε γρήγορα με τον Αβραάμ, που ήταν ένας από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες των γηπεδούχων, να χρίζεται σκόρερ. Ο 29χρονος Κύπριος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Κυριακίδη και Ρούσσου και με πλασέ πέτυχε το 1-1, ενώ στο 52’ από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης έβγαλε μπαλιά στον Ντέλατιτς, ο οποίος με το κεφάλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάντερσον. Η φάση δεν τελείωσε, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Αβραάμ από κοντά πέτυχε το 2-1.

Στο 62′ ο Λεοζίνιο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση που βρέθηκε απέναντι στον Ντεγκρά, όμως στο 64’ είδε τον κίπερ της ΑΕΛ να κάνει ντρίμπλες και αφού του απέσπασε τη μπάλα, την έστειλε στο κενό τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μέχρι το τέλος του αγώνα η Λάρισα έψαξε το τρίτο γκολ, όμως σπατάλησε τις τρεις ευκαιρίες που είχε με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί ισόπαλο.

Λάρισα – Ηρακλής 2-2

Γκολ: 15′, 55′ Αβραάμ – 11′ Λάμπρου, 65′ Λεοζίνιο

Κίτρινες κάρτες: Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Ναζλίδης – Αγγελόπουλος, Κυριακίδης, Ρούσσος, Καραγκούνης

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης):
Ντεγκρά, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (29′ Κόντορ), Ναβάρο (39′ Ρέντζας), Λαμπρόπουλος (71′ Μαρουκάκης), Αναστασόπουλος, Φατιόν, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Κούρος, Κυριακίδης (52′ Καραγκούνης), Ρούσσος, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (56′ Σαραμαντάς), Λάμπρου (64′ Κυνηγόπουλος), Πασάς, Λεοζίνιο, Περόνε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση