HomeΚΡΗΤΗΟ Περιφερειάρχης επισκέφθηκε σχολεία και αντάλλαξε ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε σχολεία και αντάλλαξε ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχές για την έναρξη του νέου σχολικού έτους αντάλλαξε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το 11θέσιο δημοτικό σχολείο Καστελίου όπου παραβρέθηκε  στον αγιασμό του σχολείου που στεγάζεται σε ιστορικό κτίριο το οποίο ανασκευάστηκε πρόσφατα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Καλωσορίζοντας τον Περιφερειάρχη ο Δήμαρχος Μινώα-Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Καλογεράκης τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του αλλά και για την αποτελεσματική συμβολή του στη χρηματοδότηση και άμεση αντικατάσταση της στέγης του κτιρίου μέσα σε 40 ημέρες, καθώς η οροφή αντιμετώπιζε προβλήματα στατικότητας. Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, φορείς καλή σχολική χρονιά, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια συνεργάζεται στενά με την Αυτοδιοίκηση για την λύση τοπικών ζητημάτων.

perifereiarxis

Ο Περιφερειάρχης νωρίτερα επισκέφθηκε το 1ο δημοτικό σχολείο Αρχανών όπου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, δασκάλους αλλά και γονείς.

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Παναγιώτης Σημανδηράκης επισκέφθηκε το πρωί το δημοτικό σχολείο Βουτών και αντάλλαξε ευχές με εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση