HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο του Μανόλη Στεφανουδάκη

Συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο του Μανόλη Στεφανουδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα θερμά τους συγχαρητήρια εκφράζουν φορείς του Ηρακλείου στον Κρητικό αθλητή Μανόλη Στεφανουδάκη που κατέκτησε σήμερα το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία F54 του ακοντισμού στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο

Περιφερειάρχης Κρήτης

«Όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Κρητικοί νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για την παγκόσμια διάκριση του συμπατριώτη μας αθλητή Μανόλη Στεφανουδάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο».

Ο Περιφερειάρχης παράλληλα εύχεται καλή συνέχεια στο Μανόλη Στεφανουδάκη όπως και σε όλα τα μέλη της Ελληνικής αθλητικής Παραολυμπιακής αποστολής που συνεχίζουν τις προσπάθειες τους στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Λευτέρης Αυγενάκης

«Σήμερα η Κρήτη και οι φίλοι του παραολυμπικονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη ξεχειλίζουν από περηφάνια.

Μπράβο! Συνεχίζεις να δίνεις μαθήματα ήθους, συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας.

Θερμά συγχαρητήρια Μανώλη!»

Σωκράτης Βαρδάκης

«Ο Μανόλης Στεφανουδάκης έκανε για μια ακόμα φορά χαρούμενους όλους τους Έλληνες, χαρίζοντας στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο.

Οι συντοπίτες του στη Κρήτη, έχουν ένα πρόσθετο λόγο να αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς σε μία ακόμα κορυφαία διοργάνωση, ο Μανόλης απέδειξε ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ. Συνεχίζει να μας παραδίδει μαθήματα θέλησης και ζωής.

Εύχομαι καλή συνέχεια και στους υπόλοιπους αθλητές μας στο Ρίο».

Φαιστός-Ενεργοί Πολίτες

“Αγαπητέ Μανώλη,

Για μια ακόμη φορά και εύχομαι για πολλές ακόμα, θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και το εξαιρετικό αποτέλεσμα”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση