HomeLife & StyleΣυγκλονίζει η Μισέλ Ομπάμα: Τι θέλω να κάνω μετά τον Λευκό Οίκο

Συγκλονίζει η Μισέλ Ομπάμα: Τι θέλω να κάνω μετά τον Λευκό Οίκο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο μήνες απομένουν ως τις προεδρικές εκλογές και ο Μπαράκ, η Μισέλ, η Σάσα και η Μάλια ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν οριστικά τον Λευκό Οίκο και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Μιλώντας στο περιοδικό  InStyle, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε τι θέλει να κάνει στο μέλλον.

«Ελπίζω να ξαναβρώ κάποια πράγματα της καθημερινής ζωής, μια κάποια ανωνυμότητα. Ξέρουμε ότι αυτό θα πάρει χρόνο. Αστειεύομαι μερικές φορές λέγοντας ότι ονειρεύομαι να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου χωρίς καμία απαγόρευση και χωρίς ασφάλεια», εξομολογείται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία φωτογραφίζεται πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ στο αμερικανικό περιοδικό.

«Θα είναι ευχάριστο να ανοίγω την εφημερίδα, να κοιτάζω το εξώφυλλο και να σκέφτομαι ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για κάθε τίτλο. Θα είναι κάπως σαν να λέω «Δεν είναι πια αυτή η δουλειά μου», προσθέτει.

Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχεται, επίσης, ότι κάποια πράγματα θα της λείψουν από τον Λευκό Οίκο:

«Οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ, το προσωπικό που φροντίζει την οικογένειά μας…Θέλω να πω οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά… Ασχολήθηκαν μαζί μας επί οκτώ χρόνια. Ενα μέρος της εκπαίδευσης των παιδιών μας έγινε εδώ, σε αυτό το σπίτι. Αλλά είμαστε νέοι, ο Μπαράκ κι εγώ ευχόμαστε να κάνουμε μια υπέροχη δουλειά και μετά», κατέληξε η Μισέλ Ομπάμα στην συνέντευξή της στο InStyle.

MISEL1 MISEL2

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση