HomeΚΡΗΤΗΘρίλερ με την εξαφάνιση της 49χρονης – Σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρέθηκε η τσάντα της;

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 49χρονης – Σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρέθηκε η τσάντα της;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 49χρονης Αργυρούλας Καραντώνα, καθώς ένα νέο στοιχείο έρχεται να περιπλέξει την κατάσταση.

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στους συγγενείς της αλλά και στις αρχές το γεγονός ότι η τσάντα της 49χρονης γυναίκας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας καθώς υποφέρει από κατάθλιψη βρέθηκε στην περιοχή της Ελευσίνας, μαζί με τα προσωπικά της έγγραφα. Στην τσάντα όμως, μαζί με τα υπόλοιπα προσωπικά της αντικείμενα δεν βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, το σήμα του οποίου εντοπίστηκε στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τρίτη, η 49χρονη και μητέρα τριών παιδιών, η οποία ζει μόνιμα με την οικογένεια της στα Χανιά, πήρε το αυτοκίνητο προκειμένου να μεταβεί στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης των Χανίων που διατηρεί η οικογένειά της. Από εκείνο το σημείο και μετά χάνονται τα ίχνη της.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 49χρονη φορούσε ροζ μπλούζα με τζιν παντελόνι, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας suzuki με αριθ. Κυκλοφορίας ΧΝΚ 2349.

Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή να καλέσει στο κινητό τηλέφωνο 6989-821629.

Διαφήμιση
Διαφήμιση