HomeΚΡΗΤΗΟ Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στη Λότζια

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στη Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη είχε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του στην Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Η συζήτηση, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Paolo Garancini, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ κύριοι Μηνάς Καπετανάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης αντίστοιχα, είχε ως θέμα το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Ο κ. Μιχαηλίδης συνεργάζεται εδώ καιρό με την ΔΕΠΤΑΗ προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις του σε ζητήματα λειτουργίας και βιωσιμότητας του Πολιτιστικού.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 1 1

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ευχαρίστησε τον κ. Μιχαηλίδη για την βοήθειά του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι Δήμος έχει στο πλευρό του έναν Ηρακλειώτη με τις καλλιτεχνικές περγαμηνές και το κύρος του Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, πρόθυμο να δώσει τις συμβουλές του πάνω σε ένα αντικείμενο που γνωρίζει άριστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μελέτη βιωσιμότητας που έχει αναθέσει προς εκπόνηση η ΔΕΠΤΑΗ αναμένεται να έχει παραδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση