HomeΣΠΟΡΔυο παιδιά του ΟΦΗ υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια

Δυο παιδιά του ΟΦΗ υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο παιδιά του ΟΦΗ, έκαναν το μεγάλο βήμα για την πρώτη ομάδα.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης (μέσος, 24/7/1998) και ο Στέλιος Μανιαδής (μέσος, 22/6/1998) υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, για 5 χρόνια με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Και τα δυο αυτά παιδιά, προέρχονται απο τις υποδομές του ΟΦΗ και όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925«οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές, θέλουμε να είναι μια νέα αρχή και το παράδειγμα για τα επόμενα χρόνια, ώστε κάθε χρόνο, παιδιά που έχουν τις προυποθέσεις απο τις υποδομές του ΟΦΗ, να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα».

Κοντογιάννης και Μανιαδής ανήκουν στο δυναμικό της Κ-19 του ΟΦΗ, ωστόσο θα κάνουν κάποιες προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα και θα είναι συνεχώς υπο παρακολούθηση απο το Νίκο Νιόπλια και τους συνεργάτες του.

«Να δουλέψουν σκληρά»

Ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος ανέφερε για τα δυο αυτά τα δυο παιδιά ότι «ειναι χαρά μου όταν παιδιά που αξίζουν, απο τις υποδομές της ομάδας, γίνονται επαγγελματίες. Κάπως έτσι και εγώ πριν απο πολλά χρόνια, μπήκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μέσα απο τον ΟΦΗ.

Ξέρω τι νοιώθουν και αυτό που θα ήθελα να τα συμβουλέψω, είναι να δουλέψουν σκληρά με κάτω το κεφάλι. Εχουν όλες τις προυποθέσεις για να πετύχουν. Οι υποδομές του ΟΦΗ έχουν καλό υλικό και περιμένουμε και άλλα παιδιά στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να τους δώσουμε την ευκαιρία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους προπονητές που δούλεψαν με αυτά τα παιδιά, όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα τους δικαιώνουν, με το να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας».

«Ονειρο ζωής»

«Είναι για μένα ένα όνειρο ζωής αυτή η εξέλιξη. Είμαι απο μικρό παιδί στια τάξεις του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους το ανταποδώσω» τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Γιώργος Κοντογιάννης. Ο Κοντογιάννης ξεκίνησε και πέρσι στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, αλλά τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον ΠΟΑ, για να πάρει ευκαιρίες και τώρα επέστρεψε ξανά στον ΟΦΗ.

«Τιμή και μεγάλη στιγμή για μένα»

Ο Στέλιος Μανιαδής με την σειρά του υπογράμμισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη στιγμή να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λένε και θα συνεχίσω να δουεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη και θα δώσω τον καλυτερο μου εαυτό».

Ο Μανιαδής είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του ΟΦΗ και πέρσι ήταν απο τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ’ 94.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση