HomeΣΠΟΡΚαι επίσημα «Κιτρινόμαυρος» ο 26χρονος Γιάννης Γκοτσούλιας

Και επίσημα «Κιτρινόμαυρος» ο 26χρονος Γιάννης Γκοτσούλιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Κιτρινόμαυρος» και επίσημα ο 26χρονος πρώην άσος του Παναιγιάλειου

Παλεύοντας με τον χρόνο ώστε να προλάβει την προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες, ο Γιάννης Γκοτσούλιας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Εργοτέλη. Ο 26χρονος άσος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του και επίσημα με τον Παναιγιάλειο την Τρίτη (6/9), αποτελεί την τελευταία μεταγραφική προσθήκη των «κιτρινόμαυρων», που δηλώνουν πλέον έτοιμοι για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (7/9) ο σύλλογος του Ηρακλείου ανέφερε:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκοτσούλια, με τον οποίο ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (εκτός αν παρουσιαστεί κάποια «ευκαιρία» έως το τέλος της σχετικής προθεσμίας).

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Γιάννης Γκοτσούλιας δήλωσε: ‘Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω κι εγώ πλέον στην οικογένεια του Εργοτέλη. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι, σ’ ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία και «βαριά» φανέλα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιτύχουμε το στόχο της ανόδου στη Football League φέτος και στην Super League του χρόνου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν’».

Διαφήμιση
Διαφήμιση