HomeΚΡΗΤΗΣε μια μοναδική συναυλία ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Τεχνόπολις

Σε μια μοναδική συναυλία ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Τεχνόπολις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι του 2016 για μια μεγάλη συναυλία την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο ξεχωριστός Κωστής Μαραβέγιας καλεί τους φίλους του για τέταρτη συνεχή χρονιά στον δροσερό κήπο του Μεγάρου για ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, από αυτά που ξέρει να στήνει με κάθε ευκαιρία.

Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ», μας προσκαλεί όλους σε συναυλίες- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένες με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

img64850_9edb1d38b42911c20b3c951fac27447f 1

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού για την σημερινή ελληνική δισκογραφία. Εξαιρετικός μουσικός, περφόρμερ, πολυοργανίστας και συνθέτης, ξεχώρισε από το ξεκίνημά του με τραγούδια που η μελωδία και ο στίχος τους χαρακτηριζόταν από ευρηματικότητα, χιούμορ, ευφυΐα και χαρούμενη διάθεση. Για μια μουσική που ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις, με jazz και bossa nova στοιχεία, χαρακτηριστικά ενός προσωπικού μουσικού ρεύματος και ύφους που τον έχουν κατατάξει σ’ έναν από τους εμπορικότερους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Τιμή Προπώλησης : 12€ – Στο Ταμείο : 14€

Φοιτητικό/Ανέργων/Μαθητικό 10€

Παιδιά κάτω των 8 ετών είσοδος δωρεάν

Σημεία προπώλησης

– Πολυχώρος Τεχνόπολις

Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116 Αμμουδάρα

– Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

Οδός 1821 αρ. 10 Κέντρο

– Πολυτεχνείο Καφέ , Οδός Ψαρομιλίγκων 8 Κέντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση