HomeΚΡΗΤΗΠλήθος κόσμου στο 1ο Φεστιβάλ Κρητικής παράδοσης και ελληνικής διατροφής

Πλήθος κόσμου στο 1ο Φεστιβάλ Κρητικής παράδοσης και ελληνικής διατροφής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε μία πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και ήχων συνεχίζεται καθημερινά από τις 11 το πρωί ως και αργά το βράδυ το «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ- 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ  2016» στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Τριάντα και πλέον μικροί παραγωγοί από όλο το νησί, σε άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό θα συνεχίσουν να δίνουν μια γεύση Ελλάδας ως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016.

krhtikh diatrofh2

Παράλληλα στον χώρο του Φεστιβάλ διεξάγονται κάθε βράδυ και μουσικές εκδηλώσεις. Απόψε, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου το κοινό θα ψυχαγωγήσει ο Γιώργης Καραγιώργης, αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Αχιλλέας Δραμουντάνης, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, ο Γιώργος Μυλωνάκης και τέλος το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου η αυλαία του Φεστιβάλ θα κλείσει με τους  ροκ ήχους της κιθάρας του Βαγγέλη Λυράκη.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10:30, διοργανώνεται, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Πως η Ανάδειξη της Ποιότητας των Αγροτικών Προϊόντων Οδηγεί στην Υπεραξία τους», η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Μανώλη Καρέλλη» (πρώην «Ανδρόγεω»), Ανδρόγεω 2 στο Ηράκλειο.

H είσοδος  στο Φεστιβάλ, το οποίο ξεκινά κάθε μέρα στις 11:00 πμ ,όσο και στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

krhtikh diatrofh3

krhtikh diatrofh4

krhtikh diatrofh5

krhtikh diatrofh6

Διαφήμιση
Διαφήμιση