HomeΚΡΗΤΗΟ διαρρήκτης του Ναυτικού Μουσείου …. τριγύριζε στην περιοχή

Ο διαρρήκτης του Ναυτικού Μουσείου …. τριγύριζε στην περιοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο δράστης γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» λέει ένας αστικός μύθος και φαίνεται πως σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί πραγματικότητα. Έτσι και στην περίπτωση της διάρρηξης του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης στα Χανιά. Ο λόγος για έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος τέσσερις μέρες μετά την προκλητική διάρρηξη, εξακολουθούσε να περιφέρεται στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Αρχικά, χθες το απόγευμα οι Λιμενικοί τον συνέλαβαν καθώς στην κατοχή του είχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο τυπικός έλεγχος όμως, έβγαλε «λαβράκι» καθώς όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για τον άγνωστο δράστη της διάρρηξης στο Νεώρειο Μόρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης.

Στη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Ένας 30χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων εντός του ενετικού λιμένα, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

Υπενθυμίζεται, ότι ο 30χρονος τη νύχτα μεταξύ 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2016, με την χρήση σχοινιών και σκάλας μπήκε σε χώρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, από όπου και άρπαξε χρήματα ύψους έως και 600 ευρώ, καθώς και μία συσκευή για dvd.

Διαφήμιση
Διαφήμιση