HomeΚΡΗΤΗΣτο πλευρό των συμβασιούχων καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, το ΕΚΗ

Στο πλευρό των συμβασιούχων καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, το ΕΚΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των 47 συμβασιούχων εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, τάσσεται η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Μετά την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου που αποφάσισε την παράταση της εργασίας τους μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2016, ύστερα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν, το Εργατικό Κέντρο δεσμεύεται σε ανακοίνωσή του πως θα εξακολουθήσει να ασκεί πιέσεις στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να παραταθούν οι συμβάσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους 47 εργαζόμενους στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου  όπου ήταν  επιτυχόντες στις 17/12/2015 , η  απόφαση  της προσωρινή διαταγή προβλέπει ότι οι εργαζόμενοι θα εξακολουθούν να εργάζονται  έως τις 23/9/2016 στην καθαριότητα του Δήμου Ηράκλειου.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα εξακολουθεί να ασκεί πιέσεις προς το Υπουργείο Εσωτερικών για την παράταση των συμβάσεων έως τις 31/12/16, με νομοθετική ρύθμιση.

Πάγια θέση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου είναι,  ότι οι συμβασιούχοι δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας και θεωρούμε ότι η λύση στο μείζονος σημασίας πρόβλημα της καθαριότητας είναι η μόνιμη και σταθερή  εργασία για όλους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση