HomeΚΡΗΤΗΠροβολή της Κρήτης για διακοπές…μέσω διεθνούς βρετανικού περιοδικού

Προβολή της Κρήτης για διακοπές…μέσω διεθνούς βρετανικού περιοδικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νησί μας και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο βρίσκεται τις ημέρες αυτές η βρετανίδα δημοσιογράφος και Pruduction & Travel editor του περιοδικού New Magazine Rebecca (Becky) Ward, με σκοπό την προβολή της Κρήτης στο εξωτερικό.

Η πρόσκληση Πραγματοποιήθηκε απο τον Βρετανικό ταξιδιωτικό οργανισμό «On the Beach». Ωστόσο τη διοργάνωση και την εποπτεία για την διαμονή της ομάδας του περιοδικού ανέλαβε το AVRA Tours.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση αφιερώματος για την Κρήτη, στο δημοφιλές περιοδικό.

kriti1

 

Το εν λόγω αφιέρωμα θα προβάλει το ελληνικό νησί ως ιδανικό προορισμό διακοπών στη βρετανική αγορά.

Το βρετανικό περιοδικό New Magazine του εκδοτικού ομίλου Northern and Shell Media Publications έχει εβδομαδιαία κυκλοφορία 242.900 αντίτυπα περίπου, ενώ παράλληλα η ιστοσελίδα www.new-magazine.co.uk δέχεται περί τις 175.000 επισκέπτες μηνιαίως.

Η κα Rebecca Ward θα παραμείνει στο νησί μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, στο πλαίσιο του ίδιου σχεδιασμού του ΕΟΤ, από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την Βόρεια Ελλάδα ο Ισπανός δημοσιογράφος της εφημερίδας El Mundo, κ. Francisco López- Seivane.

kriti2

Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση αφιερώματος για τη Θεσσαλονίκη, το Άγιο Όρος και την Αμμουλιανή, στην ανωτέρω δημοφιλή ισπανική εφημερίδα, ενώ θα κάνει σχετικές αναρτήσεις και στο blog που διατηρεί στην έγκριτη εφημερίδα ABC με τίτλο “Crónicas de un nómada”.

O εν λόγω ισπανός δημοσιογράφος θα πραγματοποιήσει παράλληλα ειδικά αφιερώματα για κάθε έναν εκ των προαναφερθέντων προορισμό, στην προσωπική εκπομπή που διατηρεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio 5 (RNE).

Επίσης, ο ΕΟΤ θα καλύψει το αεροπορικό εισιτήριο (5 – 7/9) για την έλευση στη Ρόδο του Ρώσου πιανίστα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης – Γερμανίας, κ. Vadim Palmov, ο οποίος θα εμφανιστεί στην επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου 2016.

Διαφήμιση
Διαφήμιση