HomeΚΡΗΤΗΝέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστά διαβατήρια

Νέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστά διαβατήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη συνολικά 8 ατόμων, 5 ανδρών και 3 γυναικών για πλαστογραφία πιστοποιητικών, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα.

Πιο συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από τις 2 έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2016, οι 8 αλλοδαποί, τρεις από το Αφγανιστάν άλλοι 3 από τη Συρία, μια νεαρή γυναίκα από το Ιράκ και άλλη μία από το Κονγκό, προσπάθησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με πλαστά διαβατήρια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και μία 50χρονη από τη Συρία η οποία προσπάθησε να ταξιδέψει μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ενώ επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό ελληνικό διαβατήριο, ώστε να ταξιδέψει για την Ελβετία. Οι χώρες που είχαν ως προορισμό οι  συλληφθέντες, ανά περίπτωση, ήταν η Αυστρία, η Γαλλία και η Γερμανία ενώ έδειξαν στον έλεγχο πλαστά διαβατήρια των αρχών Πορτογαλίας και Ολλανδίας. Τα πλαστά διαβατήρια κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση