HomeΚΡΗΤΗΤο δρόμο για τη φυλακή πήρε ο επιχειρηματίας με την κοκαΐνη

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο επιχειρηματίας με την κοκαΐνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε πριν από λίγο ο γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ο οποίος – όπως είχε γράψει το Cretapost – συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, έχοντας στην κατοχή του 100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο επιχειρηματίας σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, επανέλαβε στους δικαστικούς λειτουργούς τους ισχυρισμούς του περί ιδιωτικής χρήσης του ναρκωτικού, οι οποίοι όμως δεν έπεισαν τον ανακριτή.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το cretapost, ο 42χρονος είχε μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών του νομού, καθώς πληροφορίες για τη δράση του είχαν φτάσει στα γραφεία της ΟΠΚΕ.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συλληφθέντα να κινείται με το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Ηρακλείου και τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο. Στη συνέχεια, έγινε έλεγχος και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα 100 γραμμάρια κοκαΐνης σε 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα μαχαίρι με υπολείμματα κοκαΐνης . Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 825 ευρώ το οποίο κρίθηκε ότι είχε προέλθει από παράνομες δραστηριότητες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση