HomeΚΡΗΤΗΜε σπαραγμό το ύστατο χαίρε στον 17χρονο Πλάτωνα

Με σπαραγμό το ύστατο χαίρε στον 17χρονο Πλάτωνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελευταία πράξη του δράματος σήμερα για τον 17χρονο Πλάτωνα Χειμωνάκη που χθες άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στο Μεταξοχώρι, στις 11 το πρωί όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

PLATONAS XEIMONAKHS

Πενθεί το… τοπικό ποδόσφαιρο

Στο πένθος έχει βυθιστεί και ο τοπικός αθλητισμός στην Κρήτη καθώς ο 17χρονος Πλάτωνας ήταν παίκτης του Μεταξοχωρίου της Β’ ΕΠΣΗ.

Σε ένδειξη πένθους, η ομάδα του Ηρακλείου η οποία αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, ζήτησε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή, αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ρωμανό, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την Ομοσπονδία.

neakriti-news-image

Η τελευταία δημοσίευση του 17χρονου

Σοκάρει η τελευταία δημοσίευση που πραγματοποίησε ο 17χρονος Πλάτωνας Χειμωνάκης λίγες ώρες πριν κοπεί αιφνιδίως το νήμα της ζωής του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cetapost, ο 17χρονος λυράρης και νεαρός μαντιναδολόγος το μεσημέρι της Παρασκευής ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την εξής μαντινάδα:

«Ήθελα χρόνε να σε δω

γέρο ψαρό στη στράτα

Και να ‘μαι εγώ ντελικανής

Να μου ζηλες τα νιάτα!!»

XEIMONAKHS

Μάλιστα, με την είδηση του θανάτου του, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την μαντινάδα «προφητεία ήταν αυτή ρε φιλαράκι;»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση