HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία τα Πρώτα ΕΛΥΡΙΑ 2016 Σούγια – Δείτε τα αποτελέσματα

Με επιτυχία τα Πρώτα ΕΛΥΡΙΑ 2016 Σούγια – Δείτε τα αποτελέσματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος ημιορεινός αγώνας 15χλμ & λαικός δρομος 2χλμ στην Σούγια Χανιών που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ο Δήμος Σελίνου και οι τοπικές Κοινότητες Σούγιας-Τεμενίων-Ροδοβανίου με την συνδρομή της Αντιπεριφέρειας Χανίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαικου Μαζικου Αθλητισμου-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) Μία διοργάνωση που ξεκίνησε για να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο με σκοπό την διάδοση του αθλητικού ιδεώδες και της ιστορίας αφού στην περιοχή είναι 5 Μινωικές πόλεις η Υρτακίνα-η Ελυρος- η Συια (σημερινή Σούγια)- η Ποικιλασός και η Λυσσός από τα ποιο σπουδαία Ασκληπιεία στην Μινωική εποχή.

αγορια 1.000μ.

Στα αξιοσημείωτα ήταν ο δυνατός αέρας που δεν μας επέτρεψε να δώσσουμε την εκκίνηση από τον αρχαιολογικό χώρο της Υρτακίνας και η διαδρομή ηταν κατά 2 χλμ.λιγότερη από 17, 15 χλμ.. Στον αγώνα έτρεξε και τερμάτισε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σελίνου κος Φιοτοδημητράκης Νίκος.

αθλητες 2χλμ.

Είκοσι πέντε αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν τον αγώνα των 15 χλμ. Που διύνησαν την διαδρομή-Τεμένια-Ροδοβάνι- Έλυρος-Μονή-Σούγια.Και 20 κατάφεραν να τερματίσουν. Νικητής του αγώνα ήταν ο αθλητής  κωστάκης Αντώνης από τον ΣΔΥ Χανίων που τερμάτισε μαζί με τον αθλητή Βιολάκη Στράτο από την ΕΛΜΕ Χανίων με χρόνο 1 ώρα 05΄2’’ Ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν Κovarikova Ztenka  με χρόνο 1 ώρα 17’49.. Ενώ παράλληλα με τον αγώνα αυτό έγινε και αγώνας 2 χλμ.στην παραλία της Σούγιας για παιδιά και αθλητές ΑΜΕΑ.

μελη της οργανωτικη επιτροπης Πατερακης-Καμπαξης-Κουγιατζης νικητες 17χλμ νικητριες 17χλμ

Ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές και όλοι οι αθλητές έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια δίπλωμα και αναμνηστική μπλούζα ενώ στο τέλος απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ και την συναυλία από το συγκρότημα των ΕΡΑΝ>

Οι διοργανωτές ευχαριστούν για την βοήθεια τους την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ την ιατρό του αγώνα και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στον αγώνα.

στον τερματισμο των 17 χλμ. τεραματισμος αθλητων ο αντιδήμαρχος Σελίνου Φιοτοδηητρακης με τον αριθμο3180 και ο Τσιχλάκης πονομη νικητριων 17χλμ

Επίσης τους χορηγούς που χάρη σε αυτούς έγινε η σπουδαία αυτή διοργάνωση όπως: την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων- τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου- SPA TOYRS- ΚΤΕΛ Χανίων- Αναψυκτικά Τεμένια-Κρεοπωλειο 108-  τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σεληνιωτών ¨ελυρος και Σούγιας τον Σύλλογο καταστημάτων Σούγιας και το Ελαιουργείο Βιτταράκη Γιάννη.

APOTELESMATA1 APOTELESMATA

Διαφήμιση
Διαφήμιση